Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wojtek I Opublikowano 30 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Stycznia Statecznik i ster kierunku. 7
zbjanik Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Wojtek- ale jak to się stało, że teraz to Ty kontynuujesz? Wątek zaczął przecież Marian. Ale tak, czy owak- pamiętaj o pilocie (temat że MUSI być w takim modelu był wałkowany na stronie 9-ej wątku i tu nie ma odstępstwa! 😊).
Wojtek I Opublikowano 30 Stycznia Autor Opublikowano 30 Stycznia Ten temat ja wystartowałem, a Marian się podczepił ja kmnie przystawiło, ja tylko wracam do tematu po latach przerwy. 1
zbjanik Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Aha, dobra, czyli w mojej wnikliwości poszedłem jak widać trochę na łatwiznę- więc przepraszam. Ale cieszę się, że ciągniesz temat, dopinguję i pozdrawiam! Ale pilot musi być...😀 1
young Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Wybiegne trochę naprzód, myślałeś czym pokryjesz skrzydła ? Bo dużo tego potrzeba, a efekt płótna byłby wskazany .
Wojtek I Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Masz rację, efekt płótna jest konieczny, ale KOVERALL jest nie do dostania więc ja ktoś wie czym można jeszcze pokryć to proszę o info.
Patryk Sokol Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 godziny temu, Wojtek I napisał: Masz rację, efekt płótna jest konieczny, ale KOVERALL jest nie do dostania więc ja ktoś wie czym można jeszcze pokryć to proszę o info. Koverall jest do kupienia w USA: https://sigmfg.com/products/sig-koverall?variant=425398829065 Zamówilem, zapłaciłem kartą i przyszło w ciągu tygodnia No i możesz użyć Oratexu, też ma fakturę płótna 1
Wojtek I Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Dzięki wszystkim za podpowiedzi, ale wybiorę Diacov 1000 znacznie prostsza w pracy od Koverallu, a efekt ten sam. 1
Wojtek I Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Robert, dzięki tobie to pokrycie wybrałem. 😎
Rekomendowane odpowiedzi