radziu45 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam jak w temacie jest ktoś kto docina listewki na 2 metry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Witam jak w temacie jest ktoś kto docina listewki na 2 metry ? Ja kupilem 5 metrowe w castoramie i poszedlem do stolarza i mi na wymiar wszystko podcial. Takze jak.masz gdzies stolarza to wal smialo i ci obetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tylko jest jeden problem z tymi stolarzami zrobią ale 1000 sztuk bo maszynę trzeba ustawić itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie rób jaj. Kupisz 5m, jak Andrzej wspomniał w castoramie, i sobie dotniesz na 2m.. Nie mów ze dla ciebie to problem laubzega podciac kilka listewek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Na długość nie problem ale wzdłuż na konkretny wymiar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Na długość nie problem ale wzdłuż na konkretny wymiar . Czyli chodzi Ci o wycinanie, a nie docinanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 No chyba jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 To może zamówienie grupowe. 100szt 5x5mm ,2mb to nawet ja bym przyjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 No chyba jasne No teraz to chyba tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi