Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Janek ,Ty jesteś z innej mąki... nie taki miętki jak np. ja . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 a nie prawda ..bo kazdy ma inne warunki do lądowania start latanie to OK...ale wyladuj...na Drzewcach rozszyfrowalem po 4 -tym lataniu. niby duzo miejsca ale jak turbi i trzepie to trza doswiadczyć ..najfajniej tam gdzie byles ..ale musi być jakas atrakcja przed wyjazdem zawsze zadaję sobie ptyanie co znowu zmaluje.. ale śniega nawaliło w Krynicy hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jeden model czeka pod wodą na Rugii na znalazce. Impuls 2. Może ktoś pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Myślisz że do tego czasu leży ?? pewnie zaraz po zawodach kilku chętnych nurkowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 nie było widać To 150m od brzegu. I szedł sztorm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Za moim "UTOPENCEM"...deptali jak to ktos ich nazwał ...ŻYDZI"...wydeptali przy brzegu dukt- chwasty - zniknely ale respekta nie podjeli czekałem na zmianę wiatru bo była mocno zmacona woda nie bylo widocznosci pod a na czuja nie moglem ustalić lokalizacji dlatego po 2-tygodniach zmienil sie wiatr na wschod i go dopadlem ... model już był letko porosniety ale o dziwo rozkrecilem serwa , odbir=ornik , ogniwa specjalny płyn absorbujacy wode i wszystko dziala do dziś .Padło 1 -dno serwo było zwarcie ...skrzydla wyplukalem woda z octem podobie reszta... na Lubstowie wpadł mi model zimą było -8 to byla lepsza polka..i skarpa tylko zajscie po linie i do wody ale powrot skrobanie po linie jak ją masz ... koszmar + model ale i to przeżylem ...i już mnie nauczylo jak latac na zboczu i ile mozna odlecieć ...ha..ha.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Respect EVO 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ładni tylko mogłeś tą beretke zdjąć bo nie wszyscy uwierzą ze umiesz latać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Parski: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jak się wypisuje z ostatnich zawodów, tak aby była zbyt mala liczba zawodników do ich odbycia, to pewnie można się chwalić się "czołówką". Ja bym się wstydził. Lepiej polec lub wygrać w walce niż uciekać kombinowania przy ciułaniu punkcików. Ale nie mnie oceniać kręgosłup moralny lataczy. Co nie zmienia faktu że akurat ten pan co lata na pierwszym filmie, a nie pisze, coraz lepiej lata. Ten latacz z drugiego filmiku też zwyżkuje Jednak mam coś ciekawszego. Nauka latania Dynamic Soaring Respectem i niespodziankę od atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jak się wypisuje z ostatnich zawodów, tak aby była zbyt mala liczba zawodników do ich odbycia, to pewnie można się chwalić się "czołówką". Ja bym się wstydził. Lepiej polec lub wygrać w walce niż uciekać kombinowania przy ciułaniu punkcików. Ale nie mnie oceniać kręgosłup moralny lataczy. To nie temat do wyrażania swojej opinii w sprawie której ma się samemu sporo za paznokciami... Każdy kolejny taki post wyląduje w koszu ! Burdel w f3f-ie niech zostanie rozpatrywany w swoim gronie a nie na forum publicznym czy w moim temacie (mimo że w posiadaniu Respecta mam chwilową przerwę ) . Respecty w Parskach latają piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To nie burdel tylko ubaw. Freestylery tam latają lepiej Wiem bo latałem i tym i tym Ale fakt, że nie latałem Respectem Evo. A to może mieć znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Dla kogo ubaw to ubaw . Dla mnie irytujący jest fakt iż po Polsce chodzą bajki jako bym przyczynił się wespół z innymi do dezorganizacji pierwszych zawodów na południu i uniemożliwił co bardziej rokującym zdobywanie punktów... Od lipca zeszłego roku jestem mocno wyłączony z powodów zdrowotnych z szeroko pojętego uprawiania modelarstwa i proszę mnie nie wrzucać do jednego wora z innymi, nie wciągać w Wasze prywatne układy, śmieszne jak na dorosłych rozgrywki. Ale masz trochę racji,to wręcz jest zabawne jak można walczyć o punkty nie tylko na zboczu .Niby dorośli,zawodnicy..... To jeden z powodów dla których rekreacyjne latanie jest o niebo lepsze jak walka na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Zestawienie modeli które latały w PP 2018 od 1 miejsca do 8 (wyniki oficjalne). 1. FS 5 2. Respect EVO 3. Respect 4. Respect 5. Respect 6. Respect hybryda 7. Respect hybryda 8. Respect EVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 No to teraz prpononuje wstawić zestawienie z pucharu świata lub z mistrzostw świata. Żeby było obiektywnie. Zeszłoroczne wyniki PP ze względu na przygotowania innych kolegów do Mistrzisw Świata byly słabo miarodajne jeśli chodzi o możliwości modeli jak i panów co je obsługiwało. Rafał. Ja Ciebie traktuje jako fajnego kolegę i modelarza. Neutralnego jedli chodzi o różne popierdułki. I za to Cię cenie. A kto tak mówi to kiep. Kto by to nie był. Bo Tobie to co najwyżej ludzie gadali przez telefon różne opowieści. Ale każdy kij zawsze ma dwa końce. Warto znac oba. Respect to fajny model. Ale jest bardzo kapryśny. Jakby nie patrzeć dał mi najbardziej cenne sukcesy w pojedynczych zawodach Pucharxe Świata. Jednak warunki wiatrowe wtedy były słabe. Jest to model równoważny z FS3. Ale jak lepiej wieje to FS5 jest nie do pobicia. Używam Respecta wtedy kiedy trzeba. Jak i Antek. Antek nauczył się tego w tym roku. Z czasem zobaczymy jaki jest evo. Koledzy co maja tylko Respecty nie maja żadnej możliwości porównawczej do innych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Rafał. Ja Ciebie traktuje jako fajnego kolegę i modelarza. Neutralnego jedli chodzi o różne popierdułki. I za to Cię cenie. A kto tak mówi to kiep. Kto by to nie był. Bo Tobie to co najwyżej ludzie gadali przez telefon różne opowieści. Ale każdy kij zawsze ma dwa końce. Warto znac oba. Spoko. Dzięki za mam nadzieję szczerą opinię . Po prostu dziwnym trafem jako mało istotna osoba w środowisku f3f znalazłem się w środku ciekawych rozgrywek a nie chciałbym stawać po którejś stronie barykady . Jak mam nadzieję wrócę do sporadycznych startów w zawodach chciałbym z każdym szczerze,bez urazy, podać sobie rękę na powitanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Ze mną możesz. Zawsze. i z Andrzejem żałujemy że chwilowo zrezygnowałeś ze startów. W kupie siła i różnorodność! Reszta to historia, ktora pewnie kiedyś komuś odbije sie dużą czkawką. A teraz pora na SpringCupa sie zarejestrować. Bo z Amerykanami i Niemcami sie umówiłem na małe conieco I na jutro modele przygotować A amerykanów i niemców nie ma.... skład jak na Rusko in Winter No tak słabej obsady to dawno nie było na zawodach Pucharu Świata. Może i dobrze. Koledzy będą mieć fajnie miejsca. No i może dużo Respectów będzie w czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Pozdrowienia, ze Starogrodu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Pozdrowienia, ze Starogrodu IMG_20190303_115158 (Small).jpg A u mnie było tak "..zabrakło wiatru / ratowałem sie przed kąpielką i / zaliczyłem krzak.. jutro gotowy chcialbym w piatek zaliczyć PARSKI...albo ostatni wypad na narty../ Rusko/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Widać, że nie tylko latasz coraz lepiej. Postępy w lądowaniu precyzyjnym też widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi