TeBe Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Moja LP dołączyła do Braci Modelarskiej. Na początek buduje zamek. Dla kotów :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Oj! A już się przestraszyłem że Ci Tower, albo Bastylie buduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Obecny etap to oklejanie elewacji milionem cegiełek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Czyli że małżeństwo modelarskie? Albo cofam wątpliwość- obojętnie, w obie strony dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Na początek buduje zamek. Dla kotów :-) Ja rozumiem zamek... No niech to będzie buda dla psa. No niech będzie, że kryjówka dla rybek. No niech też będzie domek dla papużek. Ale litości! Dla kota OK, są tacy którzy twierdzą, że koty są słodkie Za to Chińczycy uważają, że słodko-kwaśne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ciąg dalszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Fajnie te dwa czarne stwory wyglądają ale... Z kotów to ja rozumiem tygrys np. syberyjski, puma, gepard. Tomku pomimo mojej antypatii do kotów przekaż żonie gratulacje tytułem budowy zamku. Naprawdę świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 ...pomimo mojej antypatii do kotów... Wojtek da sie przekonać - to takie miłe futrzaki... Osobiscie mam dwa brytyjczyki... Przepraszam za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi