bjacek Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 "Lądowanie" mojego Pittsa skończyło się połamaniem tłumika. Gdzieś tu na forum znalazłem ogłoszenie p. Rafała Nestorowicza i postanowiłem z niego skorzystać. Wysłałem do niego mojego "połamańca", bez rysunków, bez tłumaczenia, opowiadania co i jak. Dziś odebrałem tłumik wykonany w jego warsztacie. Jak dla mnie cudo! Polecam wszystkim tym, którzy podobnie jak ja, mają problem z własnoręcznym wykonaniem układu wydechowego. Ciężar - 150 gram.
radziu45 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Witam . A ile zł taka impreza kosztuje , jakiś kontakt można ?
Shock Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Stronka firmy http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/
bjacek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Myślę, że nie ma tu co pisać o cenie - ta jest ustalana indywidualnie. Wystarczy zrobić szkic, wysłać rysunek i poczekać na wycenę. Kontakt jest na stronie internetowej, której adres podał Shock. Od siebie dodam tylko, że na pewno będę korzystał z usług tego zakładu. Wreszcie zrobię sobie porządne kolanko do rezonansu, bez chodzenia po przypadkowych warsztatach i tłumaczenia o co chodzi. Nie mam "znajomości" wśród osób, które tak starannie łączą aluminium. Nie lubię korzystania z usług przypadkowo poznanych/poleconych osób metodą prób i błędów. Tu widać, że p. Rafał zna się na rzeczy.
Marek_Spy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 A jak z hałasem ? mnie mój saito za głośno chodzi
bjacek Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2017 Oto filmik - sam możesz ocenić. Nie mierzyłem tego, ale moim zdaniem jest ciszej niż z oryginalnym tłumikiem.
Marek_Spy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Oryginalny to rura i tyle, zwężka dająca ciśnienie na zbiornik, na filmie trudno ocenić ale mozliwe
Rekomendowane odpowiedzi