bjacek Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 "Lądowanie" mojego Pittsa skończyło się połamaniem tłumika. Gdzieś tu na forum znalazłem ogłoszenie p. Rafała Nestorowicza i postanowiłem z niego skorzystać. Wysłałem do niego mojego "połamańca", bez rysunków, bez tłumaczenia, opowiadania co i jak. Dziś odebrałem tłumik wykonany w jego warsztacie. Jak dla mnie cudo! Polecam wszystkim tym, którzy podobnie jak ja, mają problem z własnoręcznym wykonaniem układu wydechowego. Ciężar - 150 gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam . A ile zł taka impreza kosztuje , jakiś kontakt można ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Właśnie miałem pytać ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Stronka firmy http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Myślę, że nie ma tu co pisać o cenie - ta jest ustalana indywidualnie. Wystarczy zrobić szkic, wysłać rysunek i poczekać na wycenę. Kontakt jest na stronie internetowej, której adres podał Shock. Od siebie dodam tylko, że na pewno będę korzystał z usług tego zakładu. Wreszcie zrobię sobie porządne kolanko do rezonansu, bez chodzenia po przypadkowych warsztatach i tłumaczenia o co chodzi. Nie mam "znajomości" wśród osób, które tak starannie łączą aluminium. Nie lubię korzystania z usług przypadkowo poznanych/poleconych osób metodą prób i błędów. Tu widać, że p. Rafał zna się na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 A jak z hałasem ? mnie mój saito za głośno chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Oto filmik - sam możesz ocenić. Nie mierzyłem tego, ale moim zdaniem jest ciszej niż z oryginalnym tłumikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Oryginalny to rura i tyle, zwężka dająca ciśnienie na zbiornik, na filmie trudno ocenić ale mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi