Matijus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik
jacenty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik Nie dałem rady . Jest więc tylko EDF 68 mm 1
japim Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy.
Vesla Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-)
jacenty2004 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy. Tylko wtedy ciężar by skoczył do góry , a biorąc pod uwagę grubość skrzydła to więcej by wystawało niż się chowało Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-) Materiały to pianka do ocieplania rur i pianka pod boazerię z Castoramy ... listewka robiąca za dźwigar , edf 68 mm ,serwa drut 3 mm na golenie podwozia ...miało być szybko zrobione i latać
ibnexus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu Tylko tego mogłeś widzieć a latałeś wtedy ?
ibnexus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło A to dobrze To znaczy ,że mi zapłaciłeś roczną składkę za lotnisko
meran110 Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Nawet nie wiedziałem, że Jacek pochwalił się swoim projektem.https://www.youtube.com/watch?v=WrJlixUw8uA&t=534s
Rekomendowane odpowiedzi