jacenty2004 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Tak się zaczęło . A lata tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matijus Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik Nie dałem rady . Jest więc tylko EDF 68 mm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
japim Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesla Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy. Tylko wtedy ciężar by skoczył do góry , a biorąc pod uwagę grubość skrzydła to więcej by wystawało niż się chowało Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-) Materiały to pianka do ocieplania rur i pianka pod boazerię z Castoramy ... listewka robiąca za dźwigar , edf 68 mm ,serwa drut 3 mm na golenie podwozia ...miało być szybko zrobione i latać Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibnexus Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu Tylko tego mogłeś widzieć a latałeś wtedy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibnexus Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacenty2004 Posted April 11, 2017 Author Share Posted April 11, 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło A to dobrze To znaczy ,że mi zapłaciłeś roczną składkę za lotnisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
meran110 Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Nawet nie wiedziałem, że Jacek pochwalił się swoim projektem.https://www.youtube.com/watch?v=WrJlixUw8uA&t=534s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts