jacenty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak się zaczęło . A lata tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Na początku się zastanawiałem coś Ty tam za silnik spalinowy wsadził i jak :V Fajny modelik Nie dałem rady . Jest więc tylko EDF 68 mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Gdyby mu dołożyć chowane podwozie to w powietrzu wyglądałby jak prawdziwy. Tylko wtedy ciężar by skoczył do góry , a biorąc pod uwagę grubość skrzydła to więcej by wystawało niż się chowało Świety! Masz jakieś zdjęcia z budowy? Opis i zestawienie materiałów proszę! :-) Materiały to pianka do ocieplania rur i pianka pod boazerię z Castoramy ... listewka robiąca za dźwigar , edf 68 mm ,serwa drut 3 mm na golenie podwozia ...miało być szybko zrobione i latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ech, czyżbym to ten model mógł widzieć w zeszłym roku jesienią na Pałacowej? W życiu bym się nie domyślił, że to składak z rury i depronu Tylko tego mogłeś widzieć a latałeś wtedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibnexus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty2004 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tak, poznaliśmy się, i jeszcze z kolegą od Miga-25. Byłem z Twinstarem w malowaniu LOTu. A kolega wtedy też latał jakimś wynalazkiem z otuliny i kawałkiem prostokąta z EPP jako skrzydło A to dobrze To znaczy ,że mi zapłaciłeś roczną składkę za lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meran110 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Nawet nie wiedziałem, że Jacek pochwalił się swoim projektem.https://www.youtube.com/watch?v=WrJlixUw8uA&t=534s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi