Vesla Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Jak w temacie, wiało dość silnie i po starcie model szybko poleciał na zawietrzną w kierunku wschodnim gdzie pięknie wschodziło słońce. Kiedy udało mi się zauważyć samolot ponownie, leciał do ziemi w pozycji odwróconej. Na jakiś 4 metrach udało mi się go obrócić ale chwilę później wleciał za drzewa i przestał być widoczny. Zostało mi tylko wyłączyć silnik i czekać na to co nieuniknione.W efekcie złamałem skrzydło.Zważywszy na sytuację to i tak uważam, ze straty są niewielkie a i tak planowałem zrobić nowe skrzydło dla Adepci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjacek Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 SP-ADP Chyba czytaliśmy tę samą książkę (?). A swoją drogą - bardzo ładnie zrobiłeś ten model. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesla Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 Dziėki. Książka świetna, niedawno ponownie przeczytana. Nowe skrzydło już się buduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Hmm, pracujesz nad wersja lotniskowcową? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesla Posted April 29, 2017 Author Share Posted April 29, 2017 Pozazdrościłem Tobie tej pięknej dwudziestki trójki. A kolega do mnie: że takiej ze składanymi skrzydłami nie zrobię. To ja na to: Jak nie, ja nie zrobię? Potrzymaj piwo.... . . No i jest :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts