Vesla Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak w temacie, wiało dość silnie i po starcie model szybko poleciał na zawietrzną w kierunku wschodnim gdzie pięknie wschodziło słońce. Kiedy udało mi się zauważyć samolot ponownie, leciał do ziemi w pozycji odwróconej. Na jakiś 4 metrach udało mi się go obrócić ale chwilę później wleciał za drzewa i przestał być widoczny. Zostało mi tylko wyłączyć silnik i czekać na to co nieuniknione.W efekcie złamałem skrzydło.Zważywszy na sytuację to i tak uważam, ze straty są niewielkie a i tak planowałem zrobić nowe skrzydło dla Adepci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 SP-ADP Chyba czytaliśmy tę samą książkę (?). A swoją drogą - bardzo ładnie zrobiłeś ten model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dziėki. Książka świetna, niedawno ponownie przeczytana. Nowe skrzydło już się buduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Hmm, pracujesz nad wersja lotniskowcową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Pozazdrościłem Tobie tej pięknej dwudziestki trójki. A kolega do mnie: że takiej ze składanymi skrzydłami nie zrobię. To ja na to: Jak nie, ja nie zrobię? Potrzymaj piwo.... . . No i jest :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi