wlodeklis Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Myślę że skoro producent zaleca śmigło dwupłatowe 27 to spokojnie 3 łopatowe możesz założyć 25 a może nawet 26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zabija go ten skok na 12'.Jak nam Biela dobrał śmigło czterołopatowe do Saito w Thunderbolcie to chciało silnik rozwalić.Wcześniej oblataliśmy na Xoar dwułopatowym i było super.Silnik się wkręcał bez problemów.Po założeniu Bieli tragedia.Nie dał się poprawnie wyregulować ,przy przejściach i wyższych obrotach zaczęły się pojawiać dziwne stuki.Daliśmy sobie spokój bo szkoda nowego silnika.Lata na Xoar i jest dobrze. Zobacz w HK.Są drewniaki trójłopatowe,Sam kupiłem 15x8 do 20 cc,ale jeszcze nie przyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W końcu kupiłem czarne fiala trojlopatowe 24/10 Jak przyjdzie to sprawdzę i zdam relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nowy silnik do PZL 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Włodek, zmień sobie te świece na NGH. Słuszny motor graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dlaczego wymienić świece ? NGH czy NGK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ngk, sorry literówka)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Michał dlaczego piszesz żeby świece wymienić myślisz że te co daje roto są kiepskie? Chińskie rozumiem żeby wymieniać ale roto to chyba dobra firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dobra firma ale swiece slabe, nic nie maja z roto wspolnego, juz 3 mi padly, mimo ze nowe, wydasz 40 zl a masz wieksza niezawodność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Michał a jaki masz silnik Roto? A te świece nowe to NGK CM 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Już nie, a na zdjęciu w Twoim roto do nie świeca rcexl? Włodek jak uważasz,to była tylko rekomendacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Noooo Włodek wreszcie się zdecydowałeś !!!!! a jak jechałem po swój to mogłeś się wtedy zdecydować miał byś 100 euro w kieszeni . A olej wiesz jaki używać ? mnie kazali używać Motul 800 pod rygorem unieważnienia gwarancji. W tamtym silniku to było pokłosie tego co stało się w Nowym Targu jak go przegrzałeś - tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Pierwsze odpalenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Pierwsze odpalenie. Pięknie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Silniczek pracuje bardzo ładnie. Czy przypadkiem folia nad kapciuszkami się nie pomarszczyła? Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie pomarszczyła.Ten typ tak ma.Osłony amortyzowanego podwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Silniczek pracuje bardzo ładnie. Czy przypadkiem folia nad kapciuszkami się nie pomarszczyła? Pozdrawiam, Maciej Folia czy z czego tam są te osłony ma prawo się marszczyć gdyż w oryginale te osłony były z płótna i miały się marszczyć w miarę uginania się amortyzatora goleni, ale mnie bardzo dziwi ten kanciasty kadłub. Miał on zupełnie inny przekrój niż ma ten model. Widać to nawet na zdjęciu który trochę wyżej wstawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 http://www.altair.com.pl/files/magazines/articles/4/4001/challenge_1934_2.jpg http://i53.photobucket.com/albums/g64/PoorOldSpike/CMSF/CMSF002/pzl26_zps9th09enq.jpg~original http://odkrywca.pl/forum_pics/picsforum3/pzl26.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Wszystko jasne, dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi