Adrian93 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Witam. Andrzeju na kiedy planujesz oblot? Ja też nabyłem model i zastanawiam się czy zrobić jak ty czy na lotkach. Posiadam wyposażenie z mniejszego volantex i chciałbym je tam zamontować. Pozdrawiam Adrian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Tu można popatrzeć, co można z tego zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Te "WOOOOOOOO" z 9:23 idealnie oddaje moją reakcję : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian93 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ten emotik oddaje moja reakcje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mój jest poskładany. Przeszedł testy lotu z rzutu z ręki które przeszedł pozytywnie ) Zabrałem go wczoraj w podróż i w czasie przerwy w pracy spróbowałem trochę swoich sił na "zboczu". Jest to moja pierwsza jakakolwiek styczność z lataniem w takim stylu, wiatr był słaby a chwilami w ogóle go nie było czuć. Do tego brak mojej praktyki i z 30 minutowej przerwy mogę się pochwalić dwoma pół minutowymi filmami z kamery z samochodu Chciałem latać przed autem ale tam nie łapał wiatrów wcale, także proszę o wyrozumiałość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ile SC w nim wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 SC dałem 50mm jednak ciągnie mi go troche w dół. Będe jeszcze przesuwał jak ogarnę to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Pozwolę sobie machnąć post pod postem Ciapek miał dziś swoje dwie godziny na hałdzie. Wiatr według pogody 5m/s ale nie potrafiłem się ustawić zboczem do wiatru, więc tak na prawde mam skrót mojej walki o przetrwanie. Z SC mocno kombinowałem ale ostatecznie pakiet przesunąłem maksymalnie w tył i SC wychodzi mi na około 60mm. Teraz duzo lepiej szybuje i zrobił się niesamowicie zwrtony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 No proszę. Więcej przyjemności niż rozpiętości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Takie cudo znalazłem w sklepie https://www.rc4max.com/multiplex_fox_-_kadlub_bialy,605,1057.html Bardzo podobny do tego z Lidla, i cena taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Hehe bardzo podobne mówisz? I cena taka sama? Wydziubane telefonem przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No fakt. Nie wiedziałem jaką ma rozpiętość ten z lidla :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Po co przeklinać ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio72 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Bo nie ładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 I ja sobie kupiłem za całe 7,99 ojro co z tego zrobię jeszcze nie wiem. Czy szybowca czy motoszybowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi