TooM Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Ponieważ organizator przeoczył pfmrc http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=14973#14973
Wodzu 7 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Witam. Dzięki Marian,własnie miałem to zrobić,ale mnie ubiegłeś . Zapraszamy również modelarzy z wszelkimi modelami jeżdzącymi i latającymi do czynnego udziału w pokazach modelarskich z okazji Dnia Dziecka,które odbędą się ok. godz.12-13 na Stadionie OSiR-u po zakończeniu MP ESA. Pozdrawiam Wojtek.
pelikan1500 Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Jakby ktoś chciał kupić jakąś ESA WWII na zawodach to dzwonić wytnę i zabiorę na zawody .
Stefanpasz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 SUUUPPPEEERRR ZAWODY Świetna atmosfera, tempo rund jak z karabinu i te obiadki ... mniam Prywata: Ci co byli do końca wiedzą o co chodzi, a resztę proszę o głosy codziennie do 19 czerwca przez Facebook http://skierniewice.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/stefan-paszkiewicz,39777,1697173,t,id,kid.html Z góry dziękuję
JacekO Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dziękuję wszystkim Zawodnikom, Organizatorom i raz jeszcze organizatorom za wspólne dwa dni spędzone na Mistrzostwach Polski w Wołowie. Za gościnę na boisku oraz w modelarni, zaplecze gastronomiczne oraz noclegowe. A sędziemu głównemu i dyscyplinie pilotów za sprawne przeprowadzenie zawodów - dzięki temu udało nam się rozegrać 6 rund i finały przy dobrej pogodzie i wrócić do domu przed wieczornymi burzami. Do zobaczenia na następnych zawodach! Poniżej wrzucam pliki z wynikami: MP_2017_WW1.pdf
Wodzu 7 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Panie i Panowie. W imieniu Organizatorów i Sponsorów chciałem Wam wszystkim podziękować za przyjazd, piękne walki i sportowa rywalizację. Proszę o zamieszczenie zdjęć i filmów. WOK i Klub Skorpion proszą o ocenę zawodów na maila:skorpion@wok-wolow.pl Do zobaczenia w Płocku. Pozdrawiam Wojtek. P.S.Proszę o umieszczanie postów również na stronie Aircombat
JacekO Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Ze względów technicznych konieczna była korekta wyników w konkurencji WWII, poniżej zaktualizowane wyniki:
JacekO Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 W ramach podsumowania wrzucam zdjęcia z Wołowa: www.ModeleRC.info
Rekomendowane odpowiedzi