maxiiii Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Posiadam regulator 80A noname. Brakuje mi w nim hamulca. Nie jestem w stanie zidentyfikować go jakie ma oprogramowanie. Na filmie regulator odgrywa swoją melodyjkę i wchodzi w tryb programowania. Niestety ale nie potrafię zidentyfikować dźwięków jakie wtedy wydaje. Może komuś uda się porównać do jakiegoś innego regulatora. Na pewno nie działa z programatorem redoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Hamulec jest z reguły jako druga sekwencja melodii. Ja tak ustawiałem swój do którego nie miałem instrukcji. Jest to żmudne ale udało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Bez jakiejś pewnej informacji nie chcę ryzykować. Znajomy trochę namieszał i ustawił tylko 3 cele i nie może teraz wrócić z ustawieniami:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Tak, jak napisałem - hamulec jest po celach. Możesz odsłuchać kilkukrotnie notując sekwencje dźwięków. Gdy będziesz pewien wtedy próbuj. Poczytaj kila przykładowych instrukcji z netu. Jeśli będzie tak jak piszę to nie będziesz ryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Właśnie zaryzykowałem i po drugiej sekwencji nie ma jednak hamulca:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Po części udało się . Mam hamulec. jest na 5 pozycji. Nie wiem tylko co zmieniłem na pierwszych czterech:)) Ten regulator nie ma podmenu i najprawdopodobniej ma tylko 5 ustawień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 I nie ma absolutnie żadnych oznaczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi