MASK Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 To Twój instruktor nie wie co to za motorki? Chyba najłatwiej będzie jego zapytać... Odpala to się papierosa, a silniczek uruchamia :-)) O tym samym pomyślałem A tak swoją drogą, to ten Mk17 nie po tej stronie do kadłuba jest przykręcony i wykłon ma do środka kręgu :/ Konrad, co to jest za modelarnia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Jaka ta modelarnia jest i gdzie jest tego nie powiem ale wiem że powstała na przełomie lat 50/60. I jest tam wiele modeli a ja mam 3 letnie doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 synu nie wstydz się tu sami modelarze ,bo tak to podejrzana sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f2cmariusz Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 silnik tylko do zdjęcia włożony bo widzę że zbiornik jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Oryginalny bak paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Oryginalny bak paliwa No i o co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Nie jestem pewny czy nie przecieka. Czy może wiecie jak to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi