r0n4ld1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Szczegół, każdy wie o jaki silnik chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tu, az sie prosi zdz90 ) Chciałem to samo napisać. Mam podobnego Edga z hangar 9 i napędza go ZDZ 80RVJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dedykowany silnik jako excellent to DA-85 z rurą do tego modelu Są jednak w necie filmy z DA-50 i model lata z tym silnikiem świetnie (z filmu). Kwestia kto czego oczekuje.Ja miałem wkładać DJ-85 który siada idealnie na i poza domek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 no nie... tylko nie filmy z internetów DA60 to minimum do tego modelu, w dodatku w twinie bo nie wyważy bez dodawania olowiu. Ale DA odpuśćmy - cena. 80cc wrzucic trzeba obowiazkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 No to już Radka decyzja . Ważne żeby co najmniej tak było .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ja widziałem takiego z 3W 106 i nie latał jak kamień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_22 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Miałem takiego Su z silnikiem Da85 chodził rewelacyjnie, latał jak depron waga modelu ok 11kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Teoria teorią a praktyka co innego 55 dle na puszce. No i co ? Wisi i w górę idzie na 60tce pójdzie dużo lepiej a rurą to wzmocni Nie celuje w wyważenie w 1/3 ustawiam w tyle mocno tak aby na plecach nie podpierać. 3 pakiety w przodzie to 400g czyli dokładnie tyle co różnica między 55 a 80. Z ciężkim silnikiem model już nie będzie latać tak lekko jak w klasie 60cc Moje zdanie jest takie ze miejsce 80tki jest w modeli 2.6m Su jest lekki wrzucam go do jednego worka z modelami 50cc bo wiele się nie różni kadłub jest skromniejszy niz w Yaku 54 2.2m Zasilaniem będą sprawdzone z innego modelu 2 aku life 2s 6.6v w zgodzie z 7955tg które w opinii sporego grona mają długie życie. Przemyślę mvvs 58 cena do przelkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 nie jest moim celem się spierać i komentować filmiki na youtube Twoka decyzja. Film mozna przecież podpisac tak jak się chce . Powodzenia, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 nie jest moim celem się spierać i komentować filmiki na youtube Twoka decyzja. Film mozna przecież podpisac tak jak się chce . Powodzenia, trzymam kciuki. W jakim Ty świecie żyjesz ? Radek ma osobiście pojechać pod Twój dom i zademonstrować Ci jak model lata na silniku 50ccm bo filmik kłamie ? ogarnij sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bez napinki na filmik mam filmik https://m.youtube.com/watch?v=qwRaAwDCbXg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 KO Radek . Weź złóż na spokojnie, polataj ,wstaw filmik i potem ocenimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Diabolo pomidoro, oczywiście poczekam na filmik bo u mnie pod domem nie ma warunków do latania bardzo jestem ciekawy jak to wyjdzie. Trzymam kciuki żeby wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Z ciekawości to 520g różnicy w stosunku do Extry 330 sc Pilota 2.25m na pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Z ciekawości to 520g różnicy w stosunku do Extry 330 sc Pilota 2.25m na pusto. jeżeli to prawda co piszesz to nie masz szans na frajdę z latania, to że model będzie wisiał na dle 55 nic nie znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 jeżeli to prawda co piszesz to nie masz szans na frajdę z latania, to że model będzie wisiał na dle 55 nic nie znaczy Dokładnie radek za dużo gwiazdorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Dokładnie radek za dużo gwiazdorzyAndrzej "zejdź z gazu" na forum i w modelu czasem, bo zaś serwo z zastania padnie. Wiem że jesteś celebrytą lotniskowym, ale czasem mógłbyś się zdobyć na odwagę i przyjść się przywitać. Twoja gwiazda świeci na forum a na lotnisku gaśnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Panowie zostawcie już tego Radka w spokoju i niech wsadzi do tego Su co w jego mniemaniu jest dobre, nawet 35cc. Jak uzna, że mu mało to zmieni motor na inny. Co do gwiazdorzenia Radosławie to raczej, Twoje wypowiedzi takim zalatują np. o rozpadającym się silniku endria wg. Ciebie po obejrzeniu filmiku, który ja później ustawiałem i chodził elegancko. A endriu się z Tobą nie przywitał bo możne uznał, że nie warto podawać Ci ręki, pomyślałeś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Okazji nie wolno przegapić.Kolega z Czech zamówił 3 szt 58 mvvs w wersji sport jedną biorę w dobrej cenie. Kwestia tłumika otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 mvvs58 to potwór - bez problemu kręci smigłami 26x10, zapewni odpowiednią moc a jego waga umożliwi bezproblemowe wyważenie. Szkoda trochę, że tego filmiku z Dle55 nie zobaczę, mimo wszystko w mojej ocenie to dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi