Myszonek1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tu nowy i jeszcze zielony. W każdym razie chciałbym zbudować BWP 1, niestety nie posiadam żadnych planów i był bym wdzieczny gdyby, ktoś pomógł mi w osiągnieciu celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 nie wszystko co jest na gąsienicach to czołg zacznij od poszukania tego modelu w wersji kartonowej w sieci jest sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 BWP - bojowy wóz piechoty. To transporter, nie czołg. W "Modelarzu" byly publikowane dobre plany tego pojazdu. Dość dawno jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Słuchaj Macieja. Dobrze prawi. To Bojowy Wóz Piechoty. U sąsiadów ze słusznie minionego ZSRR - BMP -> Bajewaja Maszina Piechoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A polecili byscie gdzie kupic kartonowm wersje tego medel? Jakiś strony godne polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Polecam na początek tą stronę: https://www.google.pl/search?rlz=1C1AVUC_enPL753PL755&ei=mLf9WYLiDoSwkwXUk7DgDA&q=bwp-1+model+kartonowy&oq=bwp+1+ka&gs_l=psy-ab.1.0.0i22i30k1.6943.7827.0.9700.2.2.0.0.0.0.133.264.0j2.2.0....0...1.1.64.psy-ab..0.2.264...0i22i10i30k1.0.ljJPI0lnKlQ Nie chcę być zbyt zgryźliwy, ale jeśli nie potrafisz znaleźć w sieci planów lub gotowej wycinanki, to SŁABO widzę zrobienie przez ciebie tego modelu. ...obym się mylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Na Allegro poszukaj wycinanki lub modelarza z planami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Proszę legalny plik fkm30.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 zalesvw nie wszyscy maja tyle czasu, na mam egzaminy. Mam do dyspozycji tylko niedziele, ale na forum zagladam raz dzienie czesto rano. zalesvw nie wszyscy maja tyle czasu, na mam egzaminy. Mam do dyspozycji tylko niedziele, ale na forum zagladam raz dzienie czesto rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękuje wszystkim za porady ale musze odpusci sobie ten model. I zajaci sie czymś mniejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 BWP też można zrobić mały model statyczny nawet, plastikowy czy z kartonu... obojętnie... To się kolega nabudował... Słomiany zapał w czystej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Nie poprostu stwierdziłem ze na pierwszy model powinienem zabrac sie za coś łatwiejszego. Mysle o motorówce z napędem śmigłowym plany znajde sam, ale nie wiem jakie bebechy włorzyc do środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam. Zobacz imprezy północ, pływanie północ. Jest tam kilku modelarzy "pływających ". Może tam znajdziesz pomocną dłoń. Do Bydgoszczy jest nie daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Mysle o motorówce z napędem śmigłowym plany znajde sam, ale nie wiem jakie bebechy włorzyc do środka? Myślisz o takiej: czy o takiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszonek1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 airboat ze śmigłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi