Irek M Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Otwory pod bagnety wykonane można iść z robotą dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Dziś rano przed wyjściem na wakacje przygotowałem sobie front robót i przed chwilą skończyłem przyklejanie żeberek. Jak ja tego nie lubię... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Wstępnie bryła zamknięta, jeszcze spływ i odcięcie części lotką zwane ? Za chwilę idę sprawdzić czy to zmieści się do samochodu ale już widzę, że raczej nie. E D Y T A Pierwsza przymiarka. Jakoś na dworzu nie robi takiego wrażenia jak w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Irek M Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Dziś skrzydła znalazły się pierwszy raz na swoim miejscu. Tak wiem, nie są skończone ale korciło mnie bardzo ? Do tego musiałem sprawdzić czy mocowanie przednich dolnych linek jest w właściwym miejscu. Niestety nie jest ale poradzimy sobie z tym :-). Fotki tego nie oddają ale jak dla mnie bryła modelu jest ogromna! 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Irek M Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Jak wspominałem na fotkach nie widać tej "wielkości" modelu ? Ale skrzydło w pionie zmienia wszystko... Środkowe dźwigary prawie w całości wyklejony poprzecznymi łącznikami. Tu pytanie - biorąc pod uwagę wielkość skrzydła mogę wykleić np. tylko przód w przednich dźwigarach i tył w tylnych czy jednak z obu stron przedni i tylny? Dobam, że bagnet to rura fi 25mm i 15mm, do tego olinowanie pracujące czyli nie ozdoba. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi