Gość slawekmod Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Panowie, narazie wysłałem do Artexu formatki do Katany 1400mm, zobaczymy co odpowiedzą.Jak się dowiem to napiszę w temacie o mojej katanie żeby nie zaśmiecać Grześkowi tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dzieki Sławek ze dbasz o czystosc tematu Zabralem sie dzisiaj za robienie skrzydelek a oto fotka ze wstepu prac. PS.Te listwy na splywie to oczywiscie pomocnicze tylko do montażu zeby konstrukcja byla prosta. C.D.N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 U mnie się nie wyświetlają fotki (ale może tylko u mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 U mnie tez sie nie wyswietlaja ale to musi byc cos od nich bo na moim poscie tez nie ma zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 U mnie sie wyswietlaja.A oto owoce dzisiejszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no ładnie, ładnie. i znowu zapowiada się ciekawy model. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dzieki Migan. Pozdr.Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Dzisiaj spedzilem pare godzinek przy modelu niestety monotonne zajecie same pierdułki mocowanie plata (kolki+ sroby)i keson na centroplacie roboty niewiele ale praco chlonnej zato.Jak zrobie cos uwidaczniającego efekt pracy to zamieszcze foto. A oto bestja po tuningu do napedu mojej katany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dzisiaj tylko foto,zamocowany silniczek i wmiare skonczone skrzydelka bez lotek oczywiscie. jest i pilot a oto bestja ASP FS30 AR To co widac na zdieciach wazy narazie albo juz 650Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migan Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Jak na ten etap pary to wygląda już bardzo ładnie, a co do wagi to się nie znam więc nie ocenie czy to dużo czy mało :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam, ładnie się zapowiada. Mnie interesuje co to za śmigiełko 3 łopatkowe masz w tym silniczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Ktoś się już dowiedział ile kosztuje wycięcie tej Katany w Artexie :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Masz tłumik z końcówką do ciśnienia czy tylko tę rurkę którą widać na zdjęciach silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Ktoś się już dowiedział ile kosztuje wycięcie tej Katany w Artexie :?: Sławek pisał że jak już się dowie to da znać w swoim temacie żeby tu nie mieszać, czytaj uważniej. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7970&postdays=0&postorder=asc&start=180 ostatni post na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 dziki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Odp.dla olo mam orginalny tlumik od niego a ta rurka to experyment ma byc, a dokladniej jak chodzi bez przewęzenia wydechu(zobaczymy czy zyska na mocy). natomiast do grzegorzp to smigielko trzy łopatowe to MASTER AIRSCREW 8X6 bardzo ladnie i stabilnie na nim chodzi a i ciag ma dosyc dobry. PS.dzisiaj sobie przy modelu nie porobilem bo mam remont w łazience i zona zagonila mnie do kladzenia kafelek na sciane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 oto bestja po tuningu A na czym ten tuning polega? Śmigło nie za małe czasem chcesz zastosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 z tym tuningiem to zart był poprostu rurka wydechoe=wa jest stelego przekroju a nie jak tlumik zwezony na koncu,a co do smigla to niewiem czy wiesz ale jak sie daje 3 lopatowe to numer mniejsze zawsze wiec jak normalnie przychodzi do tego ASP 9x5;9x6 wiec trzy lopatowe 8x.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Grzesiek a znasz jeszcze jedną zasadę o śmigłach trzyłopatowych?Chyba najważniejszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 aaaa sory bo nie wiedziałem że dajesz 3 łopatowe. Ale i tak za małe Ja bym dał więcej średnicy a mniej skoku, ale przy 3 łopatowym to nie wiem jak to jest więc wycofuje moje teorie tu trochę ciekawych teorii np o sprawności http://www.motolotnie.rsi.pl/forum2/read.php?f=1&i=4081&t=4067 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.