yarecki61 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Postanowiłem sobie właśnie zamówić Yaczka jak w tytule.Coś mnie ostatnio wzięło na pianki.Może to i dobrze,nie cierpię ćwiczyć na symulatorze,lubię za to w realu.Paczuszka powinna dotrzeć w czwartek,pozostało poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam tego modela lata zayebiaście... ja muszę apke dokupić i znowu będe mógł nim śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 No i jest..... Teraz tylko pozostaje skompletować wyposażenie, i poskładać do ,,kupy"...... Przy okazji miałbym pytanko co do silnika,jaki by się nadał do tego modelu,może któryś z Emax Gt.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zobacz tutaj - we wpisach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 No to pomału do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja mam czerwony emax dzwonek i pakiety 2s i wisi elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Postanowiłem sobie właśnie zamówić Yaczka jak w tytule.Coś mnie ostatnio wzięło na pianki.Może to i dobrze,nie cierpię ćwiczyć na symulatorze,lubię za to w realu.Paczuszka powinna dotrzeć w czwartek,pozostało poczekać. Witam. Gdzie kupiłes ten model? Też za mną łazi. I jaka to wersja? SuperLite czy zwykła? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Na bank to nie Super Lite . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam. Gdzie kupiłes ten model? Też za mną łazi. I jaka to wersja? SuperLite czy zwykła? Pozdrawiam Kupiłem go tutaj... https://www.ef3m.pl/pl/p/YAK-55M-Crack-3D-EPP-niebieski/2435 Jest jeszcze w innym malowaniu... https://www.ef3m.pl/pl/p/YAK-55M-Crack-3D-EPP-Gold/1556 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Na bank to nie Super Lite . Po czym to poznać? Predkosc lotu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A tam prędkość lotu... Super Lite jest z cieńszego EPP i jego waga do lotu to 130 g .Ten Yak waży do lotu 180-250 g i to jest zasadnicza różnica Super Lite lata bajecznie (głównie na hali) ,ten Yak lata bardzo fajnie tu pierwszy lepszy przykład http://www.icare-icarus.com/Crack-Yak-SuperLite_p_921.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 No to pomału do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Prac c.d,jak tylko czas pozwala i żona.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No i troszkę pogrzebałem przy modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 I jak tam z tym Jakiem? Bo zamówiłem taki sam i jestem ciekaw? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jak czas pozwala,dłubię przy modelu......obecnie czekam na silnik,2 serwa,regulator,pakiety.... Pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mógłbyś rozwinąć? Jaki silnik, ESC, baterie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 silnik Emax Gt 2205/33,1260KV regulator Redox 12A pakiet lipol Ray 7,4V/450MAH Myślę że będzie ok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Hejka Właśnie dostałem mojego Jaka. Moge się podpiąć pod twój wątek z budowy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jasne...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi