samolocik Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 A co to za producent był, że wypadały :-) w moim nic nie wypada, nie odpada i się nie łamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Po ponad dwutygodniowych bojach z nierzetelną firmą i ciągłym przeciąganiu sprawy, zamówiłem z niedziele gdzie indziej, dzisiaj dotarła. Ogólnie skrzynka duża, mocna, zamknięcie sprawia dobre wrażenie, górny organizer to strzał w 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja nie rozumiem, dlaczego niektórzy koledzy stwarzają sobie problemy tam gdzie ich nie ma... Jakie boje , jakie zamówienia? A czy to w Lublinie nie ma Castoramy? Albo innego sklepu? Ja rozumiem , że tak jakoś 100 km na wschód za Lublinem ptaki zawracają, ale w samym mieście Lublinie cywilizacja jest , więc udaj się Kuba do tej Castoramy i sobie kup taką skrzynkę jaka Ci pasuje, a jak tam nie znajdziesz to pewnie masz jeszcze parę innych budowlanych sklepów... A jak i tam nie znajdziesz to napisz do mnie to Ci u nas znajdę. I gwarantuję, że na pewno będzie dobra i może nawet lepsza od tej , którą nabyłeś . A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wiesz Andrzej jak to jest, coś się upatrzy i ... nie ma odwrotu, z tego co widzę ketera nie ma w żadnych supermarketach budowlanych, zresztą skrzynki który są w castoramie jakoś do mnie nie przemówiły, niby prosta sprawa ale jak widać lubię sobie skomplikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Te rzeczone skrzynki różnie się nazywają. To TOOLS albo KETER albo jeszcze inaczej. Ja mam takie ze cztery i na każdej co innego jest napisane choć są takie same. Różnią się kolorem. Ale to produkuje jedna firma w Izraelu . I w sumie robi te skrzynki nie najgorzej. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 z tego co widzę ketera nie ma w żadnych supermarketach budowlanych Potwierdzam. Natomiast w Radomiu znalazłem w Auchan. W marketach budowlanych nie widziałem NIC zasługującego na uwagę. Albo przedrożony Stanley albo chińska tandeta z niewyobrażalnie śmierdzącego plastiku. Na ich tle Ketter to bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi