jarek996 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Ja myslalem , ze on o SEXie pisal ......... Zainteresowany ( smiglowcem , nie SEXem ) ? Moge zadzwonic ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 dzieki serdeczne za chęć pomocy ale szukam Bell-a 47 ( okazyjnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Może być ciężko dostać Bell 47. To rzadki model a jeśli już ktoś będzie chciał sprzedać to za konkretną sumę. Okazyjnie raczej takiego nie kupisz. Ja poluję na 212-kę lub UH-1D i jest problem coś wyhaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Może być ciężko dostać Bell 47. To rzadki model a jeśli już ktoś będzie chciał sprzedać to za konkretną sumę. Okazyjnie raczej takiego nie kupisz. Ja poluję na 212-kę lub UH-1D i jest problem coś wyhaczyć... wiem, że rzadki..niestety i drogi. dlatego poluję na fuksa, zły opis aukcji, kiepskie zdjęcia itd, duzo starych modeli jest w Niemczech,Austrii i GB a czyjej 212-tki szukasz ?? Vario czy Graupnera ? UH 1 D poszedł na eBay.uk jakies 2 mce temu za 1500 Ł jakiś Niemiec robi ładna zabudowe UH 1 z PET-u, taka pod zabudowę 90 tki, kit kosztował cos około 100-150 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Vario albo Roban. Bardziej pod mechanikę 600/700 No chyba że się trafi zestaw z mechaniką to może być 800 wzwyż. Ale to bardziej w sferze marzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 jest na eBay,de cała buda Bell-a 212 Graupnera za jakies rozsadne pieniadze... a Vario kompletna mechanika tez rozsądnie można kupić na kleinanzeigen.de....mechanika elektronika jest OK ,ale często te heli maja stojące silniki i nad tym trzeba trochę popracować , ale najczęściej mają tłumiki Zimmermana, głowice alu, i inne miłe dla oka części. Zaletą mechaniki Vario jest prostota zabudowy w makiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Myślę bardziej o czymś takim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Myślę bardziej o czymś takim. a dziś przyleciał taki "ptaszek" nie mogę wkleić oryginalnego zdjęcia ( brak uprawnień ??? , taki komunikat pojawia się) a więc wkleję inne podobne ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Bell 206 Klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Bell 206 Klasyk tak, z pełną elektroniką MULTIPLEXA czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 odrazu o tym temacie sobie przypomniałem http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/729420-Vario-Bell-412-mit-ZG26-%E2%80%93-1-8m-Rotordurchmesser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 tu jest coś ciekawego za rozsądne pieniadze : http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/728368-Hughes-500-E-von-Robbe-Schl%C3%BCter-(700er-Gr%C3%B6sse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi