robert.pilot Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witam serdecznie z Zielonej Góry. Mam na imię Robert, modelarstwem jestem zarażony od 10 roku życia (jestem rocznik 1975), mam nadzieję, że nigdy mi to nie minie :-). Moja dziedzina to modele latające i jeżdżące. Jestem modelarzem niezrzeszonym w żadnym klubie tak zwany "wolny ptak". W moim "hangarze" stoją: Edge firmy Phoenix - spalinka, silnik Saito 82B Sbach 342 EPP - elektryk, Funman Multiplex - elektryk, Piper EPP - elektryk, Autko - Thunder Tiger EB4 S2,5 - spalinka, Air boat - ostatnio zrobiona łódź ratunkowa do ściągania modelu Funman latającego z wody. Teraz mam ochotę zbudować model pod silnik Saito 62B GK. Pokrótce to tyle. Pozdrawiam Robert.
Shock Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Robert ,to Ty na tym modelu ? Avatarek jakby niezgodny z regulaminem...
robert.pilot Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2018 Robert ,to Ty na tym modelu ? Avatarek jakby niezgodny z regulaminem... To mój kochany piesek, już zmieniam sorki...
Rekomendowane odpowiedzi