robertus Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Idąc w ślady Greya, którego podobno kobiety uwielbiają, proponuję dzisiaj po kolacji przy świecach i winie pokazać naszym kobietkom nasz pleasure room. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Smiej sie smiej ; ja mialem przez pomylke zdjecie mojej modelarni ( w sumie to podobna do modelarni "Greya" tylko balagan mam prawdziwy ) na domowym kompie .Moja to Pani zobaczyla i mowi : a mowiles , ze masz TYLKO 3 modele . Ja na to : no wiesz kochanie , my tam w trojke trzymamy swoje samoloty . Dobrze , ze szafy z silnikami i innymi dobrami byly pozamykane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 A tak mi się przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 https://youtu.be/VjuyrUnD8t4 PS Jarek, niech no twoja kobitka przeczyta wpis na forum (przypadkiem ), to będziesz miał pozamiatane. Dobrze, że moja jest wyjątkowo spolegliwa. Choć tak naprawdę i do końca nigdy nie można mieć pewności i komfortu, bo jak wiadomo "trzęsienia i tsunami" praktycznie są nieprzewidywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi