radek872 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=4aXo-Wmpla0&feature=related miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Chyba się zapisuję na modelarnie , może też tak uczą :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jakby tacy nauczyciele byli w szkole to az żal było by wychodzić ze szkoły i wiedza była by lepiej przysfajana :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Dobre:) tez tak chcę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Czy ta pani znajduje sie w standardowym wyposazeniu tego modelu? Ile kosztuje taki zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 DAJCIE NAMIARY GDZIE KUPIĆ TEN ZESTAW!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 To ta sama Pani ktora w HobbyCity z modelami stoi? Chyba ktos sie pomylil i wyslal ja razem modelem A moze w ofercie specjalnej byla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Witam Panowie wiecie jakie są koszty utrzymania takiej "oferty specjalnej"? Wolę modele bez tego dodatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jakie koszty utrzymania? Placisz raz a z czasem zarabia na Twoje modele. Na poczatek trzeba troche $ wylozyc bo w duzej paczce przychodzi, dosc ciezkie - ale pozniej juz tylko zarobek. Jak robi sie mniej wydajna to wystawiasz na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jak robi sie mniej wydajna to wystawiasz na allegro. Od dzisiaj przeszukuję allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=4aXo-Wmpla0&feature=related miłego oglądania Da się jeszcze tam zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 zeby jeszcze nie była azjatka a europejka to juz wogole byłby odjazd chociaz te modliszki sie lubia kleic do modelikow pamietam jak na zakonczenie wakacji sobie latałem to jakies modliszki z koloni sie zjawiły i były zachwycone. Tylko troche elegancji trzeba. nic wiecej. furore tez robia łodeczki rc nad jeziorkiem - tylko ze wtedy hot 13 sie pytaja czy to jest na "pilota" pomimo ze sie trzyma nadajnik w reku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mario Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 zeby jeszcze nie była azjatka a europejka to juz wogole byłby odjazd chociaz te modliszki sie lubia kleic do modelikow pamietam jak na zakonczenie wakacji sobie latałem to jakies modliszki z koloni sie zjawiły i były zachwycone. Tylko troche elegancji trzeba. nic wiecej. furore tez robia łodeczki rc nad jeziorkiem - tylko ze wtedy hot 13 sie pytaja czy to jest na "pilota" pomimo ze sie trzyma nadajnik w reku Też tak miałem jak ty,tyle że z helikiem , latam sobie na placu helikiem kolegi i trzymam sprzęt widoczny z 200m w ręce, a tu przychodzą koleżanki z klasy i mówią ,,Ja cię, jaki fajny helikopter,to na pilota czy sam lata?" I to mnie w tedy mnie rozwaliło i myślałem że Lamie kolegi akumulator padnie ze śmiechu :lol2: :rotfl: :jupi: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mario ale Ty masz wyobrażnię Czy Ty widziałeś kiedyś mały model z odległości 200 m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 zeby jeszcze nie była azjatka a europejka to juz wogole byłby odjazd chociaz te modliszki sie lubia kleic do modelikow Uważam, że za wypowiedzi rasistowskie oraz szowinistyczne powinno się od razu przyznawać ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 nie tyle rasistowskie co preferencyjne - rasizm byłby wtedy kiedy bym mowił ze zrobie jej krzywde czy nie obejrze filmu albo spale chinska restauracje. ja mowie tylko ze wolał bym gdyby była europejka bo poprostu lubie bardziej. Nasowa mi sie przykład: Zawsze moge powiedizec ze nie podoba mi sie kolor samochodu sasiada ale juz nie wolno mi go niszczyc bo mi sie nie podoba - nie jest to rasizm a jesli ktos to tak odebrał to sorki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A zauważył ktoś że ona wystawia na próbę ich skupienie? :twisted: Ciężko się skupić kiedy przy zawisie nad ziemię obom modelu przodem do Ciebie stoi takie "coś" co dołączyli do zestawu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No właśnie kolego Laminat o samochodzie tak można powiedzieć, ale nie można już powiedzieć, że nie podoba się czarny lub żółty kolor czyjejś skóry. Tym niemniej przyznajmy, że była to pomyłka i na tym sprawę zakończmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 o dziwo podobac sie lub nie nie oznacza rasizmu a tylko preferencje bo to tak jak brunetka i blondynka - przynajmniej w mojej swiadomosci jest to na tym poziomie -zatem mozna by przypuszczac ze jest sie rasista preferujac blondynki:) i mysle ze tym faktycznie skonczymy ten mały offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak preferujesz blondynki to jesteś włosistą :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.