nisza Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witam podłączyłem przez przypadek do aparatury złe zasilanie po chwili poleciał dym szybko odłączyłem ale niestety aparatura nie działa prawidłowo teraz po podłączeniu prawidłowo zasilania aparatura tylko się świeci nic się nie wyświetla się na ekranie macie może pomysł co się spaliło? jest możliwość odratowania czy już mogę się z nią pożegnać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tu jest wątek: https://rcclub.eu/viewtopic.php?f=61&t=10548&view=unread#unread Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jeżeli sobie nie poradzisz odezwij się, będzie Cię to kosztować przesyłkę w 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisza Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o lutowanie,to nie jestem ekspertem a nie chcę nic zepsuć, dlatego uśmiech na się do kolegi Zycior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam. Podpinam się pod temat. Czy odnowiona T9X link . Jest na czasie czy raczej szukać innej. Aparatura będzie dla zaczynającego przygodę z RC. Ja mam 9X i mi wystarcza. Dla "młodego" może być już nie trendy. Wg mnie w starej były drobne niedociągnięcia typu nie możliwość przypisania np. mixu dla dowolnego przełącznika tylko przypisany przez producenta. Czy w tej zostało coś zmienione. Może ktoś poleci coś innego. Cena do 500 zł z akumulatorem plus dodatkowy odbiornik. Mile widziany komentarz od użytkownika który nową 9X posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ale czytałeś wątki o taranis q x7?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Taranis jest jednak sporo droższy. Ja niedawno kupiłem 9X. Za nówkę z tym najnowszym modułem i odbiornikiem IA8 zapłaciłem 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ale mając do wydania 500 plus na odbiornik wolałbym taranisa. Większa pamięć na modele, dokładniejsze drążki, podświetlenie, głos, telemetria xjt, lepsze trymery.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Za te pieniadze tylko QX7. Wszystko to co pisał d2f + moduł R9M za 200zł i odbiorniki za 50zł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Za te pieniadze tylko QX7. Wszystko to co pisał d2f + moduł R9M za 200zł i odbiorniki za 50zł. Niestety ale kwota 500 zl zostanie sporo przekroczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 QX7 na pewno jest lepszy od T9X, ale to zupełnie inny budżet. Na QX7 trzeba wyłożyć prawie dwa razy więcej. Waśnie na allegro jest do kupienia nowe T9X z najnowszym modułem i iA8 za 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi