robertus Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Ja na ten przykład mogę przekazać model samolotu Boeing 777-300ER w skali 1:200. Może jakiś konkurs na model samolotu pasażerskiego pod to zrobimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zacna inicjatywa jako sponsor jaki typ konkursu masz na myśli??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Coś w stylu jak w naszych działach http://pfmrc.eu/index.php/forum/133-konkursy/ Relacja budowy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A czy możemy zawęzić grupę do "początkujących" młodych wiekiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zarzuciłem temat. Wszystko jest do obgadania. Nie widziałem dużo modeli pasażerskich samolotów, (cos większego niz Wilga) na naszym forum Może taki konkurs by zmotywował kogoś do zrobienia czegoś świeżego. Takiego modelu nie można kupić, nr rejestracyjny A7-BAL, więc myślę, że jest tez dość wartościowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 No to może budowa modelu pasażerskiego , temat wydaje się bardzo ciekawy i faktycznie masz rację mało ich na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A, ja bym poszedł skokiem naprzód - w innowacje. Nowe projekty o zadanych parametrach. I nie dla Młodych, a dla Seniorów zaawansowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Rozwiń proszę myśl.Na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Robert i w końcu na czym stanęło ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W obecnych czasach chyba nie ma znaczenia co będzie wybudowane chętnie dorzucę jakiś drobiazg jako nagrodę losowaną pośród tych, którzy wezmą udział i zakończą budowę modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi