kossimon Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Taki trochę większy symulator: http://www.lotymarzen.pl Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Klos Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Kilka lat temu zona kupila mi na Gwiazdke godzine lotu na symulatorze B737. Poniewaz bylem wtedy na bierzaco z lataniem na szybowcach, poszlo mi niezle. Poprosilem wiec o cos trudniejszego; ladowanie w Queenstown, Nowa Zelandia, silny wiatr boczny, turbulencja i snieg. Tez poszlo niezle . Polecam niezla zabawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Ja dostałem na walentynki od dziewczyny lot w B737 w GearUp w Poznaniu, muszę w kończyć umówić się na lot:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Sprawdź przy okazji czy w pełni załadowany B737 da radę zrobić beczkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts