kossimon Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Taki trochę większy symulator: http://www.lotymarzen.pl Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Kilka lat temu zona kupila mi na Gwiazdke godzine lotu na symulatorze B737. Poniewaz bylem wtedy na bierzaco z lataniem na szybowcach, poszlo mi niezle. Poprosilem wiec o cos trudniejszego; ladowanie w Queenstown, Nowa Zelandia, silny wiatr boczny, turbulencja i snieg. Tez poszlo niezle . Polecam niezla zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ja dostałem na walentynki od dziewczyny lot w B737 w GearUp w Poznaniu, muszę w kończyć umówić się na lot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Sprawdź przy okazji czy w pełni załadowany B737 da radę zrobić beczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi