poharatek Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Tak jak w temacie - MotionRC otworzyło sklep internetowy w Europie: https://www.motionrc.eu/ W ofercie bardzo duży wybór modeli od Dynama i Freewinga (między innymi). Ceny wyglądają na niezłe, darmowa przesyłka do Polski przy zakupie od 99 euro, wysyłka z Holandii (więc na 100% brak VAT). Chyba się skuszę na jakiegoś edf'a od Freewinga (Crusader ), dam znać jak przebiegł zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Tak jak w temacie - MotionRC otworzyło sklep internetowy w Europie: https://www.motionrc.eu/ W ofercie bardzo duży wybór modeli od Dynama i Freewinga (między innymi). Ceny wyglądają na niezłe, darmowa przesyłka do Polski przy zakupie od 99 euro, wysyłka z Holandii (więc na 100% brak VAT). Chyba się skuszę na jakiegoś edf'a od Freewinga (Crusader ), dam znać jak przebiegł zakup. Sklep zacny - ale jednak z VAT. Tyle, że zakup wewnątrz unijny więc nie podlega odprawie celnej bo już jest odprawiony. ( Wszystkie ceny mają incl. VAT ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Koledzy (i koleżanki) - czy ktoś planuje zakupy w MotionRC? Chcę kupić śmigła 7x7 - ale wysyłka do PL kosztuje więcej niż same śmigła. Chętnie bym się podłączył do zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Jezeli ktos ma ochote kupic modele Freewing od MotionRC to polecam zrobic to jak najszybciej. MotionRC napisali mi, ze Horizon-Hobby jest teraz dystrybutorem Freewing a to oznacza tylko jedno: znaczna podwyzka cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Czyli nowych dostaw modeli od freewinga nie ma co się spodziewać? Trochę to dziwne ledwo co zaczeli dystrybucje w Europie i nagle zmiana, pewne to info? Bo mi pisali, żeby śledzić sklep caly czas w oczekiwaniu na dostawę Miga 29.Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 53 minuty temu, lukaszjb napisał: Czyli nowych dostaw modeli od freewinga nie ma co się spodziewać? Trochę to dziwne ledwo co zaczeli dystrybucje w Europie i nagle zmiana, pewne to info? Bo mi pisali, żeby śledzić sklep caly czas w oczekiwaniu na dostawę Miga 29. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Sorry, sorry, pomylilo mi sie. Horizon-Hobby przejelo dystrybucje FMS a nie Freewing. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ok spoko dzięki bo tak mi się to nie kleiło;)Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 W dniu 15.06.2018 o 11:57, poharatek napisał: Ceny wyglądają na niezłe No ceny są niezłe... Warto jednak czasem przekopać internet i można znaleźć trochę taniej i na miejscu Kupiłem kamerkę RunCam 2 Action Camera 4K 462zł z przesyłką w Polskim sklepie, tu widzę cena 107 euro ? Nawet jak przesyłka darmowa to przy obecnym kursie wychodzi drożej, no ale modele fajne ? ale jak dla mnie za drogie i po za zasięgiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi