Vesla Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Trafiony dzisiaj na fejsie: Bell & Ross - BR Bird - projekt na wyścigi lotnicze Reno. Jak dla mnie jest piękny, aż mnie kusi aby go zbudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Przypomina bardzo Bugatti tylko z kabina przesunięta do tylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ja bym powiedział, że skrzydła przesunięte do przodu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Pięknota. Nawet gdyby robić go z depronu, robiłby wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Idealny pod wydruk 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Bell&Ross podoba mi się bardzo! Stosownie wyważone połączenie klasyki z nowoczesnym designem, dlatego jest piękny i na pierwszy rzut oka musi budzić zaufanie u pilota, co do parametrów związanych ze stabilnością płatowca w czasie lotu. Jak patrzę na Bugatti, to od razu dostaję oczopląsów. Nie wiem, może dlatego, że jestem tradycjonalistą (czytaj: starym dziadem). Ciekawe czym - poza chęcią udziwnienia konstrukcji - podyktowane jest tak mocne cofnięcie skrzydła - bez elektroniki wspomagającej (jak we współczesnych myśliwcach odrzutowych) pewnie tym nie polata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dobry widok z kabiny i silnik za kabiną. Trzeba było dodać masy na dziobie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi