djmalolat23 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam.W trakcie oczekiwania na przesyłkę z bagnetem delikatnie upiększyłem mojego Camel. Gdzieś w internecie znalazłam fotki oryginalnego Sopwith-a i zdecydował się delikatnie ,,zmakietować,, mój wynalazek.Życzę miłego oglądania.Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Bardzo ładnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Nic tylko latać... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Czy solartex i oratex (a chyba użyłeś którejś z nich) są porównywalne? Są chyba dość ciężkawe? Do makiet zawsze używałem folii oracover standart, stąd moje pytanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmalolat23 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Czy solartex i oratex (a chyba użyłeś którejś z nich) są porównywalne? Są chyba dość ciężkawe? Do makiet zawsze używałem folii oracover standart, stąd moje pytanko Witaj. Oratex waży okoo 100g/m2 a Oracower standard 65g/m2. Przy powierzchni Camela to różnica około 100-120g. Cy to dużo????? Oratex pięknie imituje płótno. Przy budowie makiety to chyba ma jakieś znaczenie. Osobiście polecam ORATEX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 I wszystko jasne, dzięki. Ja jednak chyba swojego, z racji słabszego napędu, pokryję folią standard. Jako, że do makiety zestawowi trochę daleko to nie będzie aż tak bardzo przeszkadzało. Ale do końca budowy daleko i wszystko może się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi