Grzesiek Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 https://youtu.be/bQcPZXtFVVw To pewnie Hodka też widziałeś, no ale może inni nie widzieli. To i zamieszcze wbrew regulaminowi. Dla mnie bomba, zwlaszcza kadlub, budowany bez krarownicy. Pozdrawiam Piękna wolnolotka a robota modelarska to już majstersztyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dzieki.Hodka widzialem, cudo co tu gadać Wczoraj nakleilem pierwsze kalki. Papier mam trochę niestety gruby ale jak na pierwszy raz ok. Wydaje sie ze badą sie trzymać i jutro cd. Pzdr. m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Jeszcze jakiegoś lekkiego pilota trzeba mu wystrugać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No nie wiem czy ten Pana Orlińskiego przypomina ... ale lepszego chyba sam nie zrobię Chociaż zaraz zaraz, mialem w głowie inną twarz ale na tym zdjeciu to kto wie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dziś nakladalem szachownice na skrzydla i niestety skopałem sprawę bo nie umyłem skrzydeł wcześniej a tam niestety farfocli sporo bylo i po nalozeniu plynu do kalek wszystko to zaczęło wychodzić No ale jeszcxe calkiem nie wyschło zatem zobaczymy jutro. Płyn działa ale strasznie smierdzi - uwaga!!! Pzdr. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Nie wiem gdzie ja mialem oczy, dopiero dzis zauwazylem ze gorne szachownice nakleilem niesymetrycznie i to jak!;( ale po zastosowaniu malutkiej kąpieli z cieplej wody i plynu do naczyn udalo sie w koncu pozycję wlasciwą osiągnąć. Plyn zadzialal dobrze i teraz poierzchnia kalek wygląda calkiem ok. Jeszcze tylko musze jakies zamknięcie "przedzialu elektrycznego" zrobic no i w gorę! Mam nadzieję ze bedzie lepsxy kamerzysta tym razem. Pzdr. M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi