modelpiotrek Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Witam przez głupotę podłączyłem sobie do podwozia 11V co skutkowało spaleniem silnika heh (zamiast do złacza balancera podłączyłem do normalnego ) pytanie do elektroników czy możliwa jest wymiana lub naprawa takiego silnika ? czy będę musiał szukać nowego podwozia ? podwozie z Sebartu ze zmianą polaryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Gdzieś widziałem zdjęcie tego silnika, ale jakbyś podesłał zdjęcie to poszukam tego linka i Ci podeślę. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 jeszcze nie zdążyłem tego rozebrac bo wczoraj oblatałem z tym podwoziem Avanti ale tak to mniej więcej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Myślę, ze można przewinąć, ale poszukac na necie też Jak jeszcze mam w historii stron to Ci podeślę. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Dzięki Piotr będę wdzięczny za linka szukam już na wszystkich forach a i kumpla elektronika poproszę może da się przewinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Problem rozwiązany podwozie działa dzięki Wszystkim za pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Problem rozwiązany podwozie działa Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 i w tym problem kolega elektronik rozebrał, wyczyścił ,pokręcił tym co do pokręcenia jest w środku , poskładał do kupy i zadziałało robił to na zasilaczu laboratoryjnym z ograniczeniem prądu ja jednak myslę że on ma ręce które leczą i ważne że działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Oby tylko nie zawiódł w najmniej oczekiwanym momencie. Te silniczki mają bardzo delikatne blaszki przenoszące napięcie na wirnik i to głównie one są powodem uszkodzeń tych silniczków a jak dołożymy pracę z drganiami to może być różnie. Lepiej zacznij szukać czegoś na wymianę bo taka naprawa może chodź nie musi okazać się chwilowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mam nadzieję że będzie dobrze na razie sprawdzałem i jest ok te napięcie bardzo krótko podpiąłem no ale heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi