Emhyrion Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Potwierdzam – Darek to święty człowiek. Jakiś czas temu kupił ode mnie model Hurricane, zapłacił, a gdy przyszło do pakowania - zonk. Sklejony ogon za cholerę się nie mieścił do żadnego z posiadanych przeze mnie pudeł. Długo trwało, zanim w końcu udało mi się zrobić taką konstrukcję, która dawała nadzieję na to, że model w stanie niewzruszonym dojedzie z Warszawy do Szczecinka. A Darek nic, no może pod koniec zacząć się delikatnie dopominać, ale podkreślę jeszcze raz – to święty człowiek. W przeciwieństwie do kolegi szybkiego. Towar ewidentnie został wysłany pod groźbą zarzutów karnych i niezgodny z opisem. Tu nie mówimy o zwłoce, niefrasobliwości, tylko zwykłej próbie oszukania. Tak ja to widzę...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Przestań bo się zaczerwienię Każdemu zdarzają się wpadki, mnie również, choć staram się żeby takich nie było. Ale dziękuję.
AMC Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tzw. "luzackie podejście do życia" jednych kosztuje pieniądze i zdrowie innych, czasem nawet życie. Ano właśnie, tylko trzeba to pojąć. Tak samo jak potencjalne zabijanie pieszych i rowerzystów (ok. 300 osób rocznie - nie potencjalnie ) przez "niewinne" złe ustawienie świateł mijania we własnym samochodzie i oślepianie tych z przeciwka. A to przecież wszyscy widzimy, jak jest. I połowa ma to w d... AMC- odwiedziny ukraińca? Naprawdę preferujesz takie metody? Już samo to kwalifikuje się na jakiś paragraf na pewno Grzeczne odwiedziny pod paragraf ? No chyba coś sobie dowyobrażałeś ... Darku - skłaniam się raczej w stronę świętości niż mściwości. Ale wszystko ma swoje granice, jak ktoś Cię robi w trąbę i jeszcze się naśmiewa z Twojej rzekomej naiwności + dobroduszności, to prostowanie poglądów w temacie jest wychowawcze i dla dobra samego zabłąkanego. Daj paluszek - odgryzą rękę. To znamiennie znane powiedzenie. To jak z tym działem recenzji z transakcji ? Gadu-gadu, ple-ple-ple i ch... udy bocian z tego wynika . No cóż, głód konfliktu wielu by trawił ...
Rekomendowane odpowiedzi