Emhyrion Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Potwierdzam – Darek to święty człowiek. Jakiś czas temu kupił ode mnie model Hurricane, zapłacił, a gdy przyszło do pakowania - zonk. Sklejony ogon za cholerę się nie mieścił do żadnego z posiadanych przeze mnie pudeł. Długo trwało, zanim w końcu udało mi się zrobić taką konstrukcję, która dawała nadzieję na to, że model w stanie niewzruszonym dojedzie z Warszawy do Szczecinka. A Darek nic, no może pod koniec zacząć się delikatnie dopominać, ale podkreślę jeszcze raz – to święty człowiek. W przeciwieństwie do kolegi szybkiego. Towar ewidentnie został wysłany pod groźbą zarzutów karnych i niezgodny z opisem. Tu nie mówimy o zwłoce, niefrasobliwości, tylko zwykłej próbie oszukania. Tak ja to widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Przestań bo się zaczerwienię Każdemu zdarzają się wpadki, mnie również, choć staram się żeby takich nie było. Ale dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tzw. "luzackie podejście do życia" jednych kosztuje pieniądze i zdrowie innych, czasem nawet życie. Ano właśnie, tylko trzeba to pojąć. Tak samo jak potencjalne zabijanie pieszych i rowerzystów (ok. 300 osób rocznie - nie potencjalnie ) przez "niewinne" złe ustawienie świateł mijania we własnym samochodzie i oślepianie tych z przeciwka. A to przecież wszyscy widzimy, jak jest. I połowa ma to w d... AMC- odwiedziny ukraińca? Naprawdę preferujesz takie metody? Już samo to kwalifikuje się na jakiś paragraf na pewno Grzeczne odwiedziny pod paragraf ? No chyba coś sobie dowyobrażałeś ... Darku - skłaniam się raczej w stronę świętości niż mściwości. Ale wszystko ma swoje granice, jak ktoś Cię robi w trąbę i jeszcze się naśmiewa z Twojej rzekomej naiwności + dobroduszności, to prostowanie poglądów w temacie jest wychowawcze i dla dobra samego zabłąkanego. Daj paluszek - odgryzą rękę. To znamiennie znane powiedzenie. To jak z tym działem recenzji z transakcji ? Gadu-gadu, ple-ple-ple i ch... udy bocian z tego wynika . No cóż, głód konfliktu wielu by trawił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi