Grzesiek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Czy ta firma jeszcze istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Niestety, chyba zaprzestali produkcji paliwa ....Było bardzo dobre, latałem na nim sporo, ładna,miękka praca i czysty silnik !Szkoda że skończyli z produkcją !Firma PAULIKA jeszcze chyba istnieje, ale robią komponenty do kosmetyków ....Jakieś resztki paliwa Arcticglow można chyba jeszcze dostać w Modelmaking. https://www.sklep.modelmaking.pl/pol_m_Silniki-do-modeli-i-akcesoria_Paliwo-przewody-zbiorniki_Paliwo-modelarskie-ARCTICGLOW-300.html?filter_default=n Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W0jcieH Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A propos-mam pytanie dot. paliw. U siebie zanlazłem ok 2. letnie paliwo tej marki. Czy po tak długim czasie spoczynku mogło się przeterminować lub stanowi niebezpieczeństwo dla poprawnej pracy silnika? Pytam bo jestem nowy w temacie spalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Paliwo jak najbardziej nadaje się do wykorzystania. W zeszłym sezonie znalazłem w szafie w garażu trzy szklane butelki po wodzie mineralnej z paliwem, które zrobiłem jeszcze na początku lat osiemdziesiątych. Wlałem to paliwo do zbiornika i MVVS 3,5 pracował na nim całkiem dobrze . Więc nie musisz się martwić o to, ze się coś stanie. A.C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi