LITE Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Czołem! Czy orientujecie się skąd można pobrać oprogramowanie do tego ustrojstwa? Płynie już do mnie, a na stronie producenta jest wielkie 404. Lub ktoś z Was może podesłać? Pozdrawiam LITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Chodzi o ten: https://www.skyrc.com/Accessory/GPS_Speed_Meter ? Dziwne, ja normalnie pobrałem z tego linku. Nie mogę dodać załącznika takiego typu, dlatego wrzucam tutaj: https://drive.google.com/file/d/1W1Lttl-Uz68DK11-42Dyc06CoWimG8CC/view?usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Chodzi o ten: https://www.skyrc.com/Accessory/GPS_Speed_Meter ? Dziwne, ja normalnie pobrałem z tego linku. Nie mogę dodać załącznika takiego typu, dlatego wrzucam tutaj: https://drive.google.com/file/d/1W1Lttl-Uz68DK11-42Dyc06CoWimG8CC/view?usp=sharing Chodzi dokładnie o ten logger. Plik ściągnąłem, przetestuję wieczorem. Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Chodzi dokładnie o ten logger. Plik ściągnąłem, przetestuję wieczorem. Dzięki za odpowiedź Witam ponownie! Logger dotarł, działa. ale mam problem z oprogramowaniem - wyskakuje błąd: Co mam z tym zrobić? Pozdrawiam LITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Co wyskakuje po kliknięciu "więcej informacji"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Co wyskakuje po kliknięciu "więcej informacji"? Nic się nie dzieje:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 uzyj innej przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Może nie masz Javy na komputerze albo twoja przeglądarka faktycznie tego nie obsługuje. Oprogramowanie Java lub środowisko wykonawcze Java może również występować pod nazwą Java Runtime, Runtime Environment, Runtime, JRE, Java Virtual Machine, maszyna wirtualna Java, Java VM, JVM, VM, wtyczka Java, Java Plug-In,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 JavaScript i Java to zupełnie różnie, niepowiązane ze sobą rzeczy. Problem jest w przeglądarce. Może stara i dawno nie aktualizowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Może nie masz Javy na komputerze albo twoja przeglądarka faktycznie tego nie obsługuje. Oprogramowanie Java lub środowisko wykonawcze Java może również występować pod nazwą Java Runtime, Runtime Environment, Runtime, JRE, Java Virtual Machine, maszyna wirtualna Java, Java VM, JVM, VM, wtyczka Java, Java Plug-In,. JavaScript i Java to zupełnie różnie, niepowiązane ze sobą rzeczy. Problem jest w przeglądarce. Może stara i dawno nie aktualizowana? Chrome mam najnowszą.Javę doinstalowałem dzisiaj i dalej nic:( Mam jeszcze taki błąd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To może być problem po stronie samej strony - może Google coś pozmieniało przy API, a twórcy strony tego nie uwzględnili. Musisz spróbować napisać do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITE Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 To może być problem po stronie samej strony - może Google coś pozmieniało przy API, a twórcy strony tego nie uwzględnili. Musisz spróbować napisać do supportu. Problem rozwiązany - pomogła instalacja Internet Explorer 11 oraz przeinstalowanie sterownika UART. Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam LITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi