Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dzięki, zapytania powysyłałem i czekam, ciekawe jaki to materiał, pilnikiem twarde stalowe ale pole magnetyczne musi przepuszczać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jak to nie kolorowy, i nie ma plam po rdzy to nierdzewka, generalnie jest twardsza(także w obróbce) niż stal węglowa czy niskostopowa, ale gatunku "na oko" nie poznasz... A pole magnetyczne będzie przepuszczać, w różnym stopniu zależnym od gatunku i obróbki http://menosfera.com/czy-stal-nierdzewna-przyciaga-magnes/ http://www.stalenierdzewne.pl/756/magnetycznosc-stali-martenzytycznych http://www.stalenierdzewne.pl/1077/wlasciwosci-magnetyczne-stali-304-gw-w-jaki-sposob-wplywa-walcowanie-na-goraco-blach-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dzięki, niby więcej wiem ale widzę ze to bardziej skomplikowane niż myslałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pomyślałem ze taka rurkę moze zdobędzie się z jakiegoś elektrozaworu np.LPG czy w chłodnictwie, średnica 10 mm i wysokość 20mm a potem spróbuje polutowac srebrem i moze będzie dobrze. Moja prośba do kolegów mających z tym do czynienia żeby poszukali może cos takiego namierzą Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pisałem kiedyś o naprawie tego co masz przy pomocy lutu twardego na bazie srebra. Przeszło bez echa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Tam cały bok jest przetarty, nie ma sensu lutować Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 czy to jest to...." elektrozawór fazy psaV758776080PEUGEOT CITROEN" poproszę nr. części, powinien być na tym urzadzeniu + typ silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Tak, do FL 3.0 numer jest zamazany 211 kuni to chyba FUJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 3.0 V6 24V ES9 J4S ??? poproszę nr VIN jak dostanę szybko ten numer to jeszcze dziś będzie wiadomo co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 3.0 V6 24V ES9 J4S ??? poproszę nr VIN jak dostanę szybko ten numer to jeszcze dziś będzie wiadomo co i jak 1920HE / 9648620580 numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 cena +- 550 PLn...chyba że znajdą tańszy mam jutro rano dzwonić jesli co to część będzie z dnia na dzień więcej nic mi nie powiedzieli bo do 18,3o pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Za około 500 mogę kupić bez problemu a że potrzebuje dwa i do tego koła to kombinuje bo kupidła dla modeli zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 rozumiem , ale jest to firma w której sie stołuję więc mam nadzieje że może coś tańszego znajdą...,.jak znajdą to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Dziękuje bardzo za chęć pomocy, kiedyś na allegro były dea za 700 ale juz nie ma. Koła tez będę regenerować koledzy z Rosji juz rozgryzli temat a moze ich zapytasz o cenę kół rozrządu do Renault 2.0? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 nie ma problemu, ale... ja do rozmowy potrzebuję dane silnika , Renault 2.0 to trochę mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ok poszukam i podam dane Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tak to wygląda tyle ze nie mam tokarki, a taką nierdzewke to raczej na gorąco wyoblali, poslalem zapytania do warsztatów ale odpowiedzi nie ma,myślałem o rurce ciekosciennej takiej jak na anteny teleskopowe ale nie ma o średnicy 10mm. Na razie brak konceptu Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Za około 500 mogę kupić bez problemu a że potrzebuje dwa i do tego koła to kombinuje bo kupidła dla modeli zabraknie tu jest takie cudo dom silnika z grupy PSA : https://www.olx.pl/oferta/fazy-rozondu-206-rc-2-0-16v-CID5-IDz6U6B.html#16f42f7709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 To nie ten niestety Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi