safari28 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 coś się dzieje ppdjeżdżają do mnie różne samochody tutaj gdzie mieszkam nikt takich nie ma zr i krk pilnują mnie gdy idę sam przez ulicę coraz szybciej podjeżdżają i zaczynają mnie straszyć coś chcą o de mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Wiesiek (Vesla), oczyść skrzynkę PW, bo nie można się z tobą skontaktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Wojtek- w takiej sytuacji jednak poszedł bym na policję. Rozważ to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 To jest bardzo dziwne w triplanie nagle urwała mi sie guma w ogonie od płozy ogonowej ktoś mi podcioł kabelki w wadze elektronicznej giną mi narzędzia w smyku nagle rok czasu nieuwżywanemu spalil mi sie bec i chyba przedziurawił zbiornik paliwa takie rzeczy mógł zrobić moj szwagier tylko on potrafił w domu by coś takiego zrobić ma dostep do komputera i wszystkich moich pomieszczen teraz nie wiem czy mu ufać ktoś za wszelką cenę chce bym przestał budowac modele wujek szwagra jest elektrykiem to mi daje pewne światło na tę sprawę szwagier cos prze demną ukrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Na dzień doby załóż zamek w drzwiach do warsztatu i pomyśl nad ukrytą kamerą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Sabotarzysta szwagier czy zwykły przypadek, chowaj swoje skarby do jakiejś zamknietej przestrzeni szafki, skrzynki itp, i bedziesz miał pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi