acrolucky Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 felga cacko świetna robota :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c4 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Śliczne kółeczka :!: Z tymi szprychami to naprawdę musiała być masakra - ale z tego co widzę to warto było się pomęczyć. A zapytam nieśmiało - jak powstała sama felga :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ta... Sorki za żart :oops: To koła kupne dlatego - wyskrobałem - napisałem w czudzysłowie ;D Ale faktycznie ze zdjęciem opony nie było problemu, problem był jak ją założyć :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Rozebrałeś jakiejś mamusi wózek dziecięcy? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Rozebrałeś jakiejś mamusi wózek dziecięcy? Tak, firmówkę TopFlite :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 I znowu po długich godzinach milczenia coś się nagle ruszyło w temacie . Dziś chcę go po raz drugi spróbować oblatać jednak trochę przeraża mnie masa - 3300g do lotu bez paliwa . I tu pytanie czy poradzi sobie silnik ASP FS 61 czy za duża masa. Mam stary kadłub od Vicomta I i mogę zrobić przekładkę. Nowe skrzydło pasuje do starego kadłuba , mam drugi silnik więc nie wiem co robić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.