japim Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jaka przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Gdy obejrzy się film w dużym zwolnieniu widać, że model wykonuje błyskawicznego snap rolla tuż przed uderzeniem o ziemię. Z jednej strony pilot twierdzi że pomieszały się kierunki. Model był bardzo szybki i czuły na lotkach. Ale z drugiej strony wyglądać może na to, że pilot leciał odrobinę za wolno i chcąc mocno wyciągnąć model, który szedł w kierunku ziemi doprowadził do zerwania strug i przyśpieszonego spotkania z ziemią... Dowiemy się jak powstanie drugi model - podobno już się drukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 jako pilot tego modelu powiem krótko dałem ciała, nie latałem od dość dawna (ponad 1,5 roku) i coś co kiedyś wydawało mi sie dziecinnie proste wczoraj mnie przerosło. Nawet nie próbowałem się bronić. Za to model przeszedł przedwczesny crash test, który i tak był planowany, co prawda trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi