maxiiii Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Czyżby koleżanka mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Weźcie się lepiej za ubieranie choinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jeżeli do swojego tico doczepię znaczek porsche to znaczy, że podrobiłem porsche. Raczej świadczy to o moim wsiórstwie a nie podróbie. EDIT A tutaj znalazłem podróbę porsche: Wsiurswo powiadasz..... nooo... mnie się to podobuje :-) Czyżby koleżanka mojej? Pewnie się gdzieś strychniny na jakiejsik wycieczce poznały..... niechybnie!!! Albo cuś.... No dobra.... chłopaki.. Powietrze mi zejszło było..... humorum nabrał i konto na śmierdziuchowie zlikwidował ja... z kulegami pogadał na yntelygenckim poziome...... miło zakuńczon dzionek Proszę admina o usunięcie wątku, amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Pietka mam wrażenie że nie tylko ja usiadłem do Włatców móch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi