Grifon Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Chcesz wiekszego RWD 25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 2,4m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 De Niro trzyma za ciebie kciuki . Skala słuszna to i latał będzie fajnie. To w takim razie ja się biorę teraz za Wilka 2.8m. Pojawiły się fajne silniki to będą jak w sam raz. http://www.hobby-china.com/gf60i2-linear-double-cylinder-4-stroke-gasoline-engines.html Może warto przenieść temat do działu Makiety samolotów Polskiej konstrukcji, tak dla porządku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 De Niro trzyma za ciebie kciuki . Skala słuszna to i latał będzie fajnie. To w takim razie ja się biorę teraz za Wilka 2.8m. Pojawiły się fajne silniki to będą jak w sam raz. http://www.hobby-china.com/gf60i2-linear-double-cylinder-4-stroke-gasoline-engines.html Może warto przenieść temat do działu Makiety samolotów Polskiej konstrukcji, tak dla porządku . Lepiej dołożyć tysiaka i kupić Roto 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Lepiej dołożyć tysiaka i kupić Roto 85 ... Nie wlyzie pod maskę , taki był zamysł, ale model musiałby mieć min. 3.2m, a to znowu nie wlyzie mi do auta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ... Nie wlyzie pod maskę , taki był zamysł, ale model musiałby mieć min. 3.2m, a to znowu nie wlyzie mi do auta . To zostaje ci chinczyk który nie wiadomo jak długo pochodzi , na pewno będzie wibrował jak Fiat 126p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witam jedziemy dalej z tematem RWD 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi