mayster8405 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nie wiem czy się komuś przyda, czy ktoś już ten temat ma, ale dodam gdyby ktoś szukał . http://www.airfoildb.com/airfoils/showplot/1516 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dziekuje, bardzo przydatna strona , Pozdrawiam Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dziękuję, bardzo przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Nie znałem tej stronki. Fajny kalkulator. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 A czy mozna wpisywac gdzies cieciwe np do druku,bo nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi