Konrad_P Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam w nowym Roku. Mam pytanie dotyczące tej pianki (gąbki) w walizce, zarówno Marcina jak i innych kolegów. Gdzie można kupić taką piankę (gąbkę) w rozsądnych ilościach a nie na bele. Zamówiłem podobną skrzynkę do Marcina i wiem, że tam jest już pianka, tylko że mam problem, skrzynka musi być dwu-osobowa. Żona potrzebuje raz na kwartał wyjechać ze swoim sprzętem fotograficznym i musze jej piankę przyciąć do aparatu i obiektywów. Wiem, że można kupić nową dla żony mi mieć spokój, (pieniądze nie problem), tylko problem z miejscem składowania dwóch walizek, którego kompletnie, absolutnie brak. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 tu jest dostępna gąbka http://www.altex.home.pl/oferta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Warto poszukać pod hasłem: pianka lub mata akustyczna - sporo tego na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-arek- Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam. Gdzie można dostać gąbkę(ponacinaną), taką jak ma meloow w swojej walizce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja miałem razem z walizką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-arek- Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jestem na etapie kupna walizki i znalazłem w miarę tanią ale bez gąbki. Bardzo ciekawie wygląda Twoja - sprawia wrażenie solidnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Na allegro pewnie bym dostał ale nie kupuje tam. Mam bardzo złe doświadczenia i obiecałem sobie nigdy więcej. Tam gdzie wystawiają się sklepy i podają swój adres lub telefony to kupuje za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam!! Jako że zamawiam swojego Spektruma zwracam się do was z prośbą wyboru Walizeczki znalazłem takie trzy : K1 K2 K3 Chodzi mi oto żeby było jeszcze trochę miejsca na drobne akcesoria , ale żeby nie był to jakiś GIGANT który zajmie mi pół pokoju . Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wybierz się do Castoramy czy Leroya i tam tego jest sporo. My używamy takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedzi , czytanie opisu i oglądanie galerii produktu nie jest jednak wcale takie trudne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan AdaM Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A oto i moja: Walizka aluminowa na plyty - Allegro 70zl Mata akustyczna 50x50x4cm - 19zl Klej tapicerski w sprayu - 15zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mam dylemat. Kupiłem walizkę do apki Turnigy 9xr w sklepie JULI. Teraz wypadałoby ją czymś wyłożyć.Z tego co mi wiadomo, w Kołobrzegu są 2 zakłady tapicersie, byłem w obu i pytałem czy nie mają "takiej czarnej gąbki jaka jest w walizkach". Niestety nie mieli. No więc teraz się zastanawiam, czym sobie by sobie ją obłożyć. Przeszło mi przez myśli wycięcie ze styropianu odpowiedniego kształtu i obklejenie tego jakąś tkaniną... Czy można kupić coś co się na to nada w Brico Marche, bądź Castoramie ? Bo nie wiem czy jeszcze poszukać, czy walczyć ze styropianem, czy zamawiać z internetu... Jak zamawiać, to dacie jakiś link gdzie nie wydałbym za dużo ? Nie chcę, żeby wartość walizki przekroczyła wartość apki Jeszcze zostaje opcja pójścia do sklepu elektronicznego z zapytaniem o matę wygłuszającą, czy jakąkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__23302__Turnigy_Transmitter_Bag_Carrying_Case.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Chciałem kupić ten pokrowiec, albo oridżinalną walizkę do 9xr. Niestety poza apką prawie nic się tam nie zmieści A ja kupiłem walizkę po to, żeby oprócz apki schować tam np. moduł, odbiornik, regiel, silnik, kabel od symulatora i parę innych gratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Bardzo się postarałeś. Mam identyczną walizkę, ale z wnętrzem poszedłem na skróty - włożyłem do niej przycięty styropian z opakowania aparatury. Dopasowanie jest idealne, ale Twoja wygląda dużo lepiej Nie wiem, czy dla nowego nadajnika nie zrobię podobnego rozwiązania jak Twoje. Dzisiaj na szybko zrobiłem wkładkę do starej walizki (tej z autora tematu - tylko już kolejny, inny nadajnik). Poszukałem styropianu od nadajnika i pasował prawie ok (przycięcie trwało 3 minuty). To do nieużywanego prostego nadajnika Turnigy, ale przydałoby się też coś większego do mojego MPXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 też własnej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Stefanie, a czy mógłbyś napisać, z czego jest zrobione to wypełnienie walizki pod apkę ? Mi to wygląda na jakiś obklejony styropian, ale nie jestem pewien. Hmmm i tak myślę, czy warto by było podejść do jakiegoś sklepu RTV/AGD zapytać o taką białą gąbkę, w którą pakują sprzęt elektroniczny przy wysyłce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wszystko wyklejane z tej czarnej gąbki ~13 mm klejem Dragon polimerowy extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Koledzy- mogę pomóc w temacie pianki- chodzi o taką zwykłą, tzw. tapicerską, ale zapewniam- dobry gatunek, nowa. Jej status, tak to nazwijmy- to odpad, czyli wartość zerowa i za taką cenę (czyli zero) ją podaruję, w jakichś rozsądnych ilościach oczywiście. Jedyny warunek- trzeba sobie ją fizycznie samemu odebrać, bo nie mogę z różnych powodów jej wysyłać. Moje namiary są w dziale Members, jak komuś po drodze- to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Koledzy zajrzyjcie tu ; http://pfmrc.eu/inde...anka-do-walizy/ Cięte profesjonalnie na maszynie CNC gorącym drutem . Pozdrowienia Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.