enter1978 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Kończyłem 3 akumulator , korkociągów wykonałem dziś z 20 niestety ostatnim razem przesadziłem za blisko ziemi byłem zabrakło czasu? albo miejsca? na ustabilizowanie modelu i efekt jak na zdjęciu. Model poważnie uszkodzony , kadłub potrzaskany prawie do stateczników. Kurcze a lubiłem ten model, to jedyny mój elektryk akrobacyjny , na dodatek ostatnimi dniami zaopatrzyłem się w 3 duże akumulatory do niego i dwie ładowarki, bo mając sporo akumulatorów można sporo polatać , a model lata fajnie i jest sympatyczny w transporcie. No niestety teraz jest uziemiony . Na pewno będzie odbudowany bo nie planuję się z nim rozstawać. A kurcze nie planowałem w tym sezonie niczego budować ani naprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Naprawić i latać dalej niestety czasami zła ocena wysokość i można stracić MODEL.pozdrawiam Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKocjan Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Dlatego ważne, żeby zawsze sobie zostawiać margines bezpieczeństwa właśnie na takie sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Naprawisz i w górę. Ta sytuacja jest dowodem na to, że silnik o większym ciągu niż masa nie uchroni modelu od kraksy, a taki mit pokutuje, żeby dawać przewymiarowane silniki np do trenerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 nie mów tak... to nie korkociąg Ci nie wyszedł tylko Ty czyli model z niego nie wyszedłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Pany, ale to było w kwietniu zeszłego roku... Arkadiuszowi się łopata należy. Czy złota to się okaże ile jeszcze "staroci" wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi