Granacik Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nie no u mnie patent z woskiem nie dał by rady. Ze ściągaczem, mimo ostrego grzania, też łatwo nie szło przy tym silniku, strasznie było zaklejone. Ale z kolejnych czterech wychodziły w miarę łatwo. Mój ściągacz się sprawdził. Szkoda tylko, że fabryczne w tym rozmiarze są kosmicznie drogie i trudno dostępne więc trzeba kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ja właśnie na pchałem chleba tostowego i ubijałem pręcikiem stalowym o średnicy równej wewnętrznej średnicy łożyska. Wyszło bez problemu po kilku uderzeniach młotkiem ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Innowacyjne zastosowanie pieczywa tostowego w lotnictwie - no nic tylko pisać wniosek do KBN-u o dotację 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Marnotrawstwo żywności Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi