a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Dzisiaj u nas fantastyczne warunki i wszyscy zadowoleni. Co prawda długo się nie nalatałem, ale model do worka nie trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 No i pięknie. Nasi dziś latali na ruskim klifie a ja pomagałem juniorowi przewietrzyć Ascota na zboczu w Komarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 3 godziny temu, a74BACK napisał: Dzisiaj u nas fantastyczne warunki i wszyscy zadowoleni. Co prawda długo się nie nalatałem, ale model do worka nie trafił. Godzinę temu, Kamyczek_RC napisał: Piotrek wysokości nie miałeś żeby wyrównać i wylądować ładnie . siepnołeś w te kartoflaki jak uczniak jakiś To co mówiłem. Latać to jednak cza umić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Godzinę temu, Kamyczek_RC napisał: Piotrek wysokości nie miałeś żeby wyrównać i wylądować ładnie . siepnołeś w te kartoflaki jak uczniak jakiś Model mułowaty, że nie dało się zakręcać, a Ty mi tutaj o lądowaniu. Cieszyłem się, że prosto ! Z tym modelem mam wyjątkowego farta. 4x, czy 5x był już na progu kasacji i dalej lata, choć kadłub wymieniony od powypadkowego. Teraz zastanawiam się ile ten fart jeszcze potrwa... 2 minuty temu, ArabaT napisał: To co mówiłem. Latać to jednak cza umić. Gdybym Cie nie znał pomyślałbym, że umiesz latać! Wujek dobra rada się znalazł .-) Teraz już mamy zbocze CZTEROMASZTOWE ! Pewnie 5G się stawia .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 13 minut temu, a74BACK napisał: Teraz już mamy zbocze CZTEROMASZTOWE ! Pewnie 5G się stawia .-) No i będziesz miał wymówkę co zakłóca łączność między drążkami ? 19 minut temu, a74BACK napisał: Gdybym Cie nie znał pomyślałbym, że umiesz latać! Umiem nie umiem ... ale LATAM a nie tylko modele na zbocze noszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 1 minutę temu, ArabaT napisał: No i będziesz miał wymówkę co zakłóca łączność między drążkami ? Umiem nie umiem ... ale LATAM a nie tylko modele na zbocze noszę Z Tym LATAM, to ... WIDZIAŁEM dzisiaj i żałuję, że wcześniej nie piłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Łukasz ciekawe czym Ty latałeś ???!!! , trzeba było się pochwalić jak nowy model lata !!! a nie tylko do zdjęcia przeniosłeś na zbocze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dzisiaj druga strona pradoliny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegor Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 22.11.2019 o 11:53, xp3r napisał: A tak przy okazji zna ktoś jakieś górki na podkarpaciu/świętokrzyskim kierunek wiatru południowy wschód ? To jest południowy zachód - 49.739259, 21.833319 . Byłem ale nie latałem bo się bałem. Nie na moje piankowe sprzęty i umiejętności. Ale to może będzie dla Was coś przydatnego. W okolicy latają paralotniami i nosi jak wieje południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 1 godzinę temu, Kamyczek_RC napisał: A siła wiatru jakaś znośna czy tylko wożenie tyłka ... Nie wiem, nie miałem wiatromierza, ale kilogram można było włożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Żal by było nie polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jak Jacek mierzył to było koło 17. Prognoza na cały tydzień to Parski albo Starogród. Od 5 do 17 m/s. Będzie można się wyszaleć. Jutro od rana Parski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Najpierw A po deszczyku spadło do 3-5m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Też sobie polatałem 3 minuty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 W 100% wypełnił pokładane w nim nadzieje, przywiózł właściwy klucz Nie chciał zdradzać techniki lotu, wylądował zanim zauważyłem, że wystartował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dzisiaj całkowicie sam co mnie bardzo cieszy nalatałem się w Parskach. Treningowy sprzet pomiarowy wskazywał od 45 do 50s czyli fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 4 minuty temu, a74BACK napisał: nalatałem się w Parskach Całe trzy minuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 31 minut temu, ArabaT napisał: Całe trzy minuty? 3 minuty ciszy bez Ciebie bezcenne i jeszcze 17 ! Hehe. Wygląda na to, że jest OK. Balast sie poprzewalał i działało wszystko .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Z racji pięknej pogody i wiatru z południa postanowiłem nikomu nic nie mówiąc wybrać się na zbocze w Nowych Marzach. Wiatr zaskoczył siłą i polatałem tak jak dawno nie latałem. Nie będę tu pisał o ustawieniach, korektach i innych pierdołach, bo najprzyjemniejsze było latanie i nie zastanawianie się, czy jest szybko, wolno, czy ... Lądowanie też udane mimo turbulencji .-) W około żywej duszy ! Oprócz ptaszków i sarenek. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Aleś pan marchewę zasadził ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi