pabork Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Do grilla... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Gęsta jak skurczybyk, że też się nie wylewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Dzisiaj 35*C w cieniu i... Spodziewałem sie wiatru zgodnie z prognozą ok 6m/s. Było w porywach 13. Oszukali mnie ! https://youtu.be/6dCRjKingwU Samolot był za "letki", ale nie chciało mi się łazić po więcej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Tradycyjnie kukurydza, ale ląduje się tam, gdzie nie rośnie .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Miejscowi walą w kukurydze sporadycznie, przyjezdni mieli problem z turbulencją. Zresztą udowadniałem niedowiarkom i nie tylko ja, że da się do nogi wylądować. Lądowanie tam to pestka w porównaniu z Parskami przy 8 i więcej m/s. Tam dopiero jest szkoła, a po lądowaniu adrenalina się nie kończy, bo jeszcze trzeba iść po model ! PS Nie brakowało narzekaczy na drzewo po lewej, a to najfajniejsza, rzecz jaka tam jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dzisiaj Lisie Kąty, a na płycie... Jakiemuś politykowi sie bardzo spieszyło i przyleciał smigłowcem. Tylko g... trzeba naładować .-) Przekroczyłem dozwoloną prędkośc poza terenem zabudowanym .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 No i Pelikanik w wersji elektro też posmigał ! Potem przyszła burza i nastąpił koniec dzisiejszego latania .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzisiaj Nowe nad Wisłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Fantastyczne zbocze, wysokie i długie, ale lądowanie jedno z najtrudniejszych w pradolinie wisły. Przy wietrze powyżej 7-8m/s robi sie strasznie turbulentnie. https://youtu.be/-U87Vxn1LAw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Parski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Jutro jakby kto pytał od ok 10 latamy w Parskach na bazach .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Letnie potyczki rozpoczęte ! Wiatr w granicach 10m/s ! Straszna pralka w locie i przy lądowaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Wyniki: http://f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1599 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 https://youtu.be/5wIMTdEJ7Ws Wspólna fotka, brakuje kolegi Janka który mocno nam dzisiaj pomógł ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Jest i Janek Przedlotek no inne latające 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zrobiliście z Janka sędziego bazowego i biedak nie latał ?? Warunek chyba znakomity ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Fajne zbocze , piekne widoki, wialo do 12m/s najpierw jako ,ze tam nie latałem patrzalem jak latają miejscowi /wlatani/ i najlepsi , polatalem na koncu ale na poczatek z pampersem lepiej mi sie ladowało niż latalo. wszystkie meble cale ..dzięki Kamil i Piotr za podpowiadanie czekam tam na loty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Widać po wynikach, że to termika rozdawała karty Jeżeli tam mają być MP to to będzie loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Widać po wynikach, że to termika rozdawała karty Jeżeli tam mają być MP to to będzie loteria Ostrożny bym był z tą analizą akurat w przypadku tego zbocza i tych warunków które były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi