ArabaT Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Ja nie wiem jak to jest na przedmieściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nie wieje, to se polatam na lotnisku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 No i latamy ! PP F3J Inowrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 ilu Was jest? jak tam wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 ilu Was jest? jak tam wyniki Cała 6 ! .-) Ja jestem najlepszy. Pierwszy strzelam się z wyciągarki i pierwszy ląduje hehehe .-) Generalnie jestem zadowolony, bo se sam macham drągami i nawet znalazłem termike (albo raczej ona mnie znalazła .-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nie no to jest tam Was trochę A na poważnie zastosuje moją metodę, poholuj się tak z 5 sekund i w tedy termika będzie mieć więcej czasu żeby cię znaleźć a to może skutkować tym że ostatni nie wylądujesz - to ponoć punktują wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Górę to ja robie szybko i ładnie, ale gorzej z jej utrzymaniem. Spróbuję polatac jak latawiec na holu i jak coś przyjdzie to się wyczepie jak f1h .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 A co Ty tam robisz!? Zmieniłeś miejscówki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Byłes se polatać .-) 1 miejsce M. Paluch 2 miejsce A. Laskowski 3 miejsce R. Czerwinski Miedzy 1, a 2 1 punkt roznicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nowe Marzy z mocną lewą odchyłką. Czas na wycieczkę do Nowego. Może model po lądowaniu bedzie cały .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 W Nowym sporo glajciarzy. Wiatr w porywach 10m/s. Teraz spadł poniżej 4. Glajciarze na dole .-) Wszyscy czekamy. Wieje 1,5m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Super że jesteś !!! Wystarczyło tylko napisać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Super że jesteś !!! Wystarczyło tylko napisać !!! Kurde nie dzwoniłem, bo kiepsko to widziałem. W Nowych Marzach odchyłka, a w Nowym dużo glajciarzy i koniec końców było niebezpiecznie. Myślałem o tobie, ale warunek był taki se, więc dałem Ci spokój PS Przepraszam, ale to się jeszcze może powtórzyć Przybyło chyba wody bo wydaje mi się że te ĺachy z piasku były większe . Zazdroszczę że możesz sobie potrenować u nas warunki raczej tendencyjne .Jak co roku w okresie wakacji porządne latanie to raczej przypadek większość czasu wiatru jak na lekarstwo . Dziś w prawdzie latam tyle że z żoną po sklepach w galerii . No szału nie było, czy wody więcej nie zwróciłem uwagi Wiatr pojawiał się falami i potrafiło zawiać 10m/s, a za 5 minut 1,5m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Piotrze ostatnim czasem coś mało myślisz o mnie , ale spokojnie września tuż tuż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Liczę na to, że do tego czasu dostaniesz amnezji .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ja zawsze dostaje amnezji jak jest powyżej 40% :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ja zawsze dostaje amnezji jak jest powyżej 40% :-) Ok, będę pamiętał .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dziś w prawdzie latam tyle że z żoną po sklepach w galerii . No to warunki do latania średnie .. Chyba że było tak https://www.youtube.com/watch?v=KmIDeQIZ2hI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Wtorek i środa zapowiada się na Nowe Marzy. Jutro też, ale słabo. Powoli widać, że sezon się dla nas zaczyna, choć muszę przyznać, że na północy mamy coraz więcej wietrznych dni niż kilka lat temu. 2015-2016 wietrzne dni między czerwcem a sierpniem, można było policzyć na palcach jednej ręki, a teraz jest inaczej. Coś z tą pogodą się jednak dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jest plan na "pietruszki", ale mój jedyny wolny termin to najbliższy weekend. Pytanie co z wiatrem u nas, albo na wybrzeżu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi